Haarverzorging

Dit zijn de leukste kapsels voor zomer 2018

Dit zijn de leukste kapsels voor zomer 2018

Je lokken weer laten groeien of toch echt een keer de schaar er in zetten? Het blijft voor veel vrouwen met lang haar kapsels de eeuwige struggle. Overweeg jij op dit moment een nieuw kapsel? Wij gaan de keuze makkelijker voor je maken en hebben daarom de mooiste korte kapsels (lees: schouderlengte) voor je op een rijtje gezet! 

Eens in de zoveel tijd, hebben we behoefte aan een ander kapsel. En als we de zomer naderen, kijken we eigenlijk automatisch naar de wat kortere kapsels (zo net rond de schouderlengte). Waarschijnlijk omdat het wat praktischer is en minder warm in de zomer, maar ook omdat Instagram vol staat met plaatjes van vrouwen met lokken tot op hun schouders. Heb jij lang haar en overweeg jij een wat korter kapsel? Bedenk dan dat je haar altijd vanzelf weer aangroeit en lees nog even de voordelen van korte kapsels hieronder. 

 

De voordelen van een haircut

Het grootste voordeel van een goeie haircut en onderstaande kapsels is dat je haar een stuk gezonder wordt. Hierdoor zal je haar meer volume en een mooie glans krijgen. Daarnaast heb je minder shampoo en stylingsproducten nodig voor je nieuwe kapsel (goed voor de portomonnee). En tot slot krijg je ook veel minder snel klitten in je haar. Nog niet overtuigd? Laat je dan inspireren door de knapste (kortere) kapsels hieronder.

Knapste kapsels 2018

 

 

Een bericht gedeeld door Selena Gomez (@selenagomez) op

 

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner) op

 

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner) op

 

Een bericht gedeeld door Alexa (@alexachung) op

 

Een bericht gedeeld door Alicia Roddy (@lissyroddyy) op

 

Kun jij nog wel meer kapsels inspiratie gebruiken voor kort haar bekijk dan dit artikel!

 

Beeld: BrunoPress
Deel dit artikel
Back to top