Beauty

Dit zijn de favoriete beauty producten van Kim Kardashian

Dit zijn de favoriete beauty producten van Kim Kardashian

Als er iemand van make-up houdt, is het Kim Kardashian West wel. En ze draagt er graag veel van. Ze is nummer één fan van lange (nep)wimpers en queen of contouring, maar ze vindt goede huidverzorging ook heel belangrijk. Benieuwd welke producten Kim Kardashian West graag gebruikt? Je leest het hier.

"Ik heb veel vrienden die nooit make-up dragen of hun haren stylen. Ik voel me gezegend omdat ik het proces van mijn haar en make-up laten doen heerlijk vind. En daarnaast vind ik het heerlijk om mijn huid te verzorgen. Ik experimenteer altijd met verschillende producten en probeer graag nieuwe dingen uit. Ik blijf nooit bij één face wash of dagcrème," vertelt Kim Kardashian West aan Into The Gloss. 

De beauty favorites van Kim Kardashian

"Ik gebruik altijd make-up doekjes. Ik kan mijn make-up er niet afkrijgen zonder deze doekjes. Ik gebruik de Make-up Remover Cleansing Towelettes van Neutrogena. Ze halen alles eraf, zelfs mascara! Ik viel vroeger in slaap met mijn make-up nog op mijn gezicht, maar dat doe ik nu echt niet meer. Ik haal het er allemaal af. Eerst met een doekje, daarna was ik mijn gezicht en daarvoor gebruik ik By Terry Pureté de Rose Refreshing Cleansing Gel, want deze ruikt naar rozen. Ik houd héél erg van rozengeur. 

Ik heb een vrij droge huid, dus ik heb altijd een dikke laag crème nodig. Ik hou van Guerlain Orchidée Impériale The Rich Cream, want ik houd van de geur en de dikte van deze rijke crème. Voor mijn lichaam gebruik ik Tracie Martyn Shakti Resculpting Body Cream, want ook deze ruikt natuurlijk naar rozen. Om mijn gezicht te beschermen tegen UV-straling gebruik ik La Mer The Broad Spectrum SPF 50 UV Protecting Fluid. Ze maken de beste zonnebrandcrèmes, want ze zijn heel erg dik, maar niet wit. Het is factor 50 en nog steeds heel erg helder. 

Kim Kardashian Beauty FavoritesKim Kardashian Beauty Favorites

Ik ben fan van laser behandelingen, zowel voor mijn gezicht als voor mijn lichaam, voor mijn psoriasis. Ik probeer daar alles voor. Ik had het heel erg op de achterkant van mijn benen. Ik heb nu nog twee plekken die niet weggaan, de rest is allemaal weggegaan sinds ik North heb gekregen.

Ik vind het heerlijk als mijn make-up wordt gedaan, maar ik ben er zelf ook best goed in. Als je in mijn make-up tasje kijkt, zie je er een MAC 182 Buffer Brush en de Dior Backstage Kabuki Brush die ik gebruik om mijn foundation mee aan te brengen. Het bedekt mijn psoriasis plekken heel erg goed. Ik gebruik graag Armani Luminous Silk Foundation. Er zit ook altijd een bronzer in mijn make-up tasje en ik hou ook van het contouren van mijn neus, jukbeenderen en wangen, daarvoor gebruik ik de Anastasia Beverly Hills Contour Kit.

Kim Kardashian Beauty FavoritesKim Kardashian Beauty Favorites

Voor mascara's vind ik dat Lancôme de beste mascara's heeft. Lancôme Définicils High Definition Mascara is mijn favoriet en ik draagt soms nepwimpers. 
Anastasia Beverly Hills doet mijn wenkbrauwen. Ik zie er zo anders uit wanneer mijn wenkbrauwen zijn gedaan, mijn gezicht ziet er heel anders uit en het heeft mijn leven veranderd. Ik dacht altijd dat ik het niet nodig had en dat ik het zelf wel kon, maar ik maakte ze heel erg hoekig en nu zijn ze ronder. Verschillende make-up artists geven je verschillende looks. Joyce Bonelli geeft me altijd een glam look, Mario Dedivanovic kiest vaak voor de etnische look en de make-up van Rob Scheppy is een kruising tussen glam en mezelf. Iedereen heeft een stijl en ik houd van afwisseling. 

Kim Kardashian Beauty Favorites    Kim Kardashian Beauty Favorites

Wat mijn haar betreft, was ik het niet iedere dag. We beginnen met een geföhnde coupe en dan kiezen we de volgende dag voor een messier vibe. En dan pakken we de stijltang voor dag drie voor een steile look met wat olie in het haar. Dag vier kan een strakke paardenstaart zijn en dag vijf is wanneer ik het weer was," aldus Kim.  

 

Interview: Into The Gloss 

Deel dit artikel
Back to top