Beauty

Dit zijn de beauty favourites van model Jourdan Dunn

Dit zijn de beauty favourites van model Jourdan Dunn

Welke beauty addict kent nu niet de The Top Shelf van Into The Gloss? In deze heerlijke rubriek interviewt Into The Gloss inspirerende vrouwen over hun favoriete producten en over wat beauty voor hen vandaag de dag betekent. Onze eigen editor Tess Duinker stond ook eens in de The Top Shelf en nu is het de beurt aan Maybelline girl Jourdan Dunn. Benieuwd naar haar favorieten? Je leest het hieronder.


Jourdan Dunn werd ontdekt toen ze slechts 14 jaar was en ze heeft sindsdien veel mijlpalen gehaald. Ze was het eerste black model, dat voor Prada liep en ook dromen als een Vogue cover, in de Victoria's Secret show meelopen en een Maybelline contract zijn uitgekomen. Into The Gloss interviewde het 25-jarige model over haar beauty favourites.


Opgroeien

"Ik droeg vroeger eigenlijk bijna geen make-up, maar wat ik wel van mijn moeder mocht dragen was mascara en het was Maybelline Great Lash. Dat was mijn eerste mascara. Ik zal het nooit vergeten door de roze en groene verpakking. Nu, draag ik helemaal geen make-up als ik niet aan het werk ben, want door mijn baan als model moet ik continu make-up dragen. Als ik thuis aan het relaxen ben, wil ik gewoon een fijn, schoon en fris gezicht."

Dit zijn de beauty favourites van model Jourdan Dunn

Contouring

"Als ik uitga, draag ik wel make-up. Ik heb het gevoel dat wanneer je een goede basis hebt en dan wat mascara opdoet, het al voldoende is. Iedereen is nu in de ban van contouren dus ook ik ben het aan het uitproberen, maar wel subtiel. Ik vind het geweldig dat Maybelline nu ook een palet voor contouren heeft." 

Dit zijn de beauty favourites van model Jourdan Dunn

Wimpers

"Ik houd heel erg van het opmaken van mijn ogen. Ik vind het heerlijk om de tijd te nemen om mijn wimpers lang en vol te maken. Ik heb op dit moment wimperextensions, omdat ik op vakantie ben en mij nergens druk over wil maken. Maar als ik geen wimperextensions heb, dan gebruik ik graag Lash Sensational en ik ben ook weg van de nieuwe Falsies Push Up Drama." 
 

Dit zijn de beauty favourites van model Jourdan Dunn

Lippen

"Wat betreft lippen, ben ik helemaal weg van donkerrood en donkerpaars. Possessed Plumand en Divine Wine zijn mijn favorieten. Ik houd van matte lipsticks. Ik vind lipsticks veel gemakkelijker om aan te brengen dan oogschaduw, maar The Rock Nudes en The Nudes oogschaduwpaletten van Maybelline laten zien waar je welke kleuren aanbrengt en welke kleuren goed samengaan, dus dat helpt! Ik vind het leuk om te spelen en uit te proberen. Ik houd vooral van de natuurlijke tonen, zoals bruin en zwart." 
 

Dit zijn de beauty favourites van model Jourdan Dunn
(Beeld: @officialjdunn & @maybelline)

 

Lees het volledige interview op Into The Gloss 

Deel dit artikel
Back to top