Fashion

Dit zijn de 5 favoriete designer bags van Nederlandse vrouwen

Dit zijn de 5 favoriete designer bags van Nederlandse vrouwen

Tassen: iedere vrouw is er gek op. Waarschijnlijk hebben we dan ook allemaal wel eens een tas gekocht, die daarna een enorme miskoop bleek. Wanneer het om designertassen gaat is het wel iets belangrijker om zeker te weten of je de tas die je op het oog hebt ook écht heel graag wilt hebben. Maar welke designertassen zijn in Nederlands eigenlijk het meest populair? Fashionscene.nl ging op onderzoek uit en wij laten je de resultaten zien! 
 

Chanel

Chanel is met 29,3 procent de meest geliefde tas onder de Nederlandse vrouwen. De tassen met de iconische rode binnenkant worden vaak gespot bij mode icoon Claartje Rose en beauty blogger en vlogger Vera Camilla. 
Beeld: Instagram @claartjerose

Louis Vuitton

Met haar herkenbare patroon is een Louis Vuitton tas gemakkelijk te herkennen. De tassen zijn dan ook erg geliefd bij de Nederlandse vrouw: 10,9 procent kiest voor dit elegante merk. Ook Monica Geuze is fan en combineert de tas met een rode jurk en een paar stoere Vans. Monica Geuze designerbag Louis Vuitton
Beeld: Instagram @monicageuze

Gucci

Op de derde plaats komen de tassen van Gucci. 9,6 procent van de Nederlandse vrouwen kiest voor deze Italiaanse designer. Onder andere Queen of Jet Lags, Bibi Breijman en Billie Rose zijn fan en worden vaak gespot met een Gucci bag! 
Beeld: Instagram @queenofjetlags

Chloé 

De tassen van Chloé staan met 7,9 procent samen met de designerbags van Cèline op de vierde plek. Onze eigen Marlien is stapelverliefd op haar Chloé bag en neemt deze overal mee naartoe. Marlien Besselink Chloe bag
Beeld: Instagram @marlienbesselink

Cèline

De tassen van Cèline mogen natuurlijk niet ontbreken in de top 5 designerbags! Cèline is met 7,9 procent even populair als Chloé onder de Nederlandse dames. Vlogger Jamie Li wordt vaak gespot met haar lichtroze exemplaar. 
Beeld: Instagram @mrsjamieli


More Fun Bag Facts

Tot slot hebben we nog een paar fun facts uit het tassenonderzoek van Fashionscene.nl die we je niet wilden onthouden: 33 procent van de Nederlandse vrouwen zegt wel eens een neppe designertas te hebben gekocht (niet heel gek aangezien er ongeveer 25-100 euro per tas wordt uitgegeven). 10 procent daarvan biecht op dat ze deze tas presenteerden alsof het een echte designertas was. Slechts 1 procent (pfieuw!) van de vrouwen wel eens puur een tas gekocht om even op te foto te gaan. Als laatste heeft 4,5 procent van de vrouwen wel eens een schuld gehad vanwege een tas! 

 

Deel dit artikel
Back to top