Beauty

Dit zijn dé nieuwe haarkeuren voor het komende seizoen

Dit zijn dé nieuwe haarkeuren voor het komende seizoen

Waren warme, goudblonde lokken deze zomer razend populair, nu het najaar in aantocht is wisselen we maar al te graag naar een kleur met een wat meer herfstige look. Nog wat inspiratie nodig voor je naar de kapper gaat? Hieronder vind je dé drie haarkleuren voor herfst 2018!

1. Toasted Coconut

Nee, voor deze kleur hoef je geen kokosolie in je haar te smeren, het gaat allemaal om een natuurlijke overgang van diepbruine roots naar lichtblonde punten. In tegenstelling tot bij een balayage, waarbij je haar naar beneden toe niet volledig wordt gekleurd, worden je lokken bij toasted coconut aan de onderzijde wel helemaal geverfd. Het is dus meer een soort van moderne versie van het traditionele ombre haar. Ben je van nature een brunette? Dan is deze look zeer geschikt voor jou!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ATL H A I R + B A L A Y A G E (@kayluhskolors) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nikki Lee | Hairstylist (@nikkilee901) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nine Zero One (@ninezeroone) op

 

2. Flannel Hair

En we zijn nog niet klaar met gekke benamingen voor haarkleuren. Flannel haar is namelijk dé kleur voor herfst 2018 als je houdt van roodtinten. Deze look bestaat uit een combinatie van verschillende kleuren: burnt copper, kastanjebruin en dieprode tinten die verdacht veel doen denken aan het flanellen houthakkers shirt van je vader. Vandaar de naam flannel hair. Het goede nieuws, deze warme, diepe tinten werken bij bijna iedere huidskleur. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Daniel Rangel • Kansas City (@cosmodanielkc) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door BELLA (@bellathorne) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Natasha Lyonne (@nlyonne) op

 

3. Cold Brew Brunette

Ooit in je glas cold brew koffie gestaard en je verwonderd over het geweldige verloop van kleuren? De nieuwste haarkleur voor brunettes, cold brew brunette, is geïnspireerd op de kleur van een donkere expresso die naar de top toe steeds roder wordt, als gevolg van het smeltende ijs. Wat je je daarbij moet voorstellen? Een combinatie van natuurlijke en roodbruine tinten die een prachtige herfstlook vormen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NYC HAIR STYLIST ?? (@hairby_kimberlyy) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Steph Rayner (@stephjrayner) op

 
 
 
 
Beeld: iStock 
Deel dit artikel
Back to top