Lipstick

Dit product is onmisbaar tijdens je valentijndate

Dit product is onmisbaar tijdens je valentijndate

Yes! Het is bijna Valentijnsdag. Jij hebt op deze dag van de liefde één doel: een verpletterende indruk maken op je date en samen the hottest couple in town worden. Je hebt geluk, want wij weten précies hoe dit je gaat lukken. Lees snel verder.
 

So you have a Valentine's date, what’s next?

Inmiddels heb je een valentijndate gescoord.You go girl! Maar hoe nu verder? Wat trek je aan? Ben je al bekend met de ruffle trend? If not, dan moet je zeker dit artikel even bekijken voor inspiratie. Een blouse of trui met roesjes is namelijke perfect voor je date. Draag dit kledingstuk met een stoere jeans en velvet boots en je hebt een coole combinatie van romantisch, stoer en sexy te pakken. Check.

Totally kissable

Oké, je outfit heb je gecoverd. Stap twee; make-up. Je hoeft (gelukkig) niet uren voor de spiegel te staan. Alles wat je nodig hebt is een opvallende kleur op de lippen om zelfverzekerd je date in te gaan. We horen je denken: “Leuk, opvallende lipstick, maar dat zit er op het einde van de avond niet meer op. En zoenen gaat al helemaal niet lukken zonder dat mijn date en ik onder de lipstick zitten.” Well girl, that’s where SuperStay 24H Super Impact Maybelline comes in...

SuperStay 24H Super Impact - een nieuwe range binnen de SuperStay 24H Color - is een long lasting lipstick de de hele dag soepel blijft aanvoelen en niet uitdroogt. Daarnaast korrelt het product niet af en gaat het niet in de fijne lijntjes van je lippen zitten. De revolutionaire formule is elastisch en weerstaat hierdoor alle beweging van je lippen. Bovendien geeft deze lippenstift niet af en blijft het perfect zitten zonder te vervagen. Met andere woorden, je bent totally kissable tijdens jullie valentijnsdate. Klinkt goed toch? De lipstick is verkrijgbaar in vier toffe kleuren die je hieronder kunt shoppen.

Wedden dat hij zijn ogen (en handen) niet van je af kan houden tijdens de V-date? Jullie worden de Gigi Hadid en Zayn Malik van de Lage Landen! #hottescoupleintown.

Happy Valentine's day!

Beeld: Instagram @gigihadid, @zayn 
Deel dit artikel
Back to top