Beauty

Dit kun jij ook: 3x makkelijke feestmake-up looks

Dit kun jij ook: 3x makkelijke feestmake-up looks

"It's the most wonderful time of the year!" Helemaal wanneer het aankomt op make-up, want is er een betere tijd om uit te pakken met je looks en te experimenteren met glitter, shimmer en kleur? Trend Alert creëerde drie feestelijke make-uplooks die jij ook heel gemakkelijk zelf kunt maken. The best part: je hebt er maar vier producten voor nodig! 

Behalve Eerste en Tweede Kerstdag zijn de feestdagen gevuld met nog meer borrels en etentjes, waardoor je genoeg gelegenheden hebt om nieuwe looks uit te proberen. We hebben ter inspiratie drie Parisian feestdagen make-uplooks gecreëerd. Pick one! Or two.. or all! 

1. Champs-Élysées look door Floor

Als je aan Parijs denkt, denk je aan Champs-Élysées. De Avenue des Champs-Élysées is de belangrijkste boulevard van Parijs en zelfs de bekendste straat ter wereld. De Champs-Élysées wordt ook vaak omschreven als 'de mooiste laan ter wereld' dus kun je je voorstellen hoe mooi het eruit ziet in de kerstperiode?! De eerste kerstmake-uplook is geïnspireerd op deze prachtige straat. Zachte roze en nude tinten oogschaduw met een zwarte winged eyeliner, lange en volle wimpers en een gedurfde bruine lipstick. Zo creëer je de look:

1. Start met de lichtste kleur uit het Color Riche Quad Nude Lingerie oogschaduwpalet en breng deze aan op je gehele ooglid. De nudekleur breng je aan in je arcadeboog. Gebruik de donkerste tint in je ooghoek om extra diepte toe te voegen. 

2. Trek met de Infallible Gelcrayon een subtiel lijntje langs het ooglid en laat deze uitlopen in een wing.

3. Maak de look af met een likje mascara en een mooie bruine lip.

party look kerstmis

Paradise Extatic Mascara €14,99
Infallible gelcrayon 01 back to black €9,99
Color Riche Matte Greige Hype €14,99
Color Riche Quad Nude Lingerie €14,99

2. Saint-Germain look door Marlien

De Saint-Germain look is geïnspireerd op de gelijknamige wijk in het zesde en zevende arrondissement van Parijs. Saint-Germain heeft een chique reputatie dankzij haar kunstgaleries, antiekzaken, haute couture boetieks en designerwinkels. De eeuwenoude kerken en patisseries op de hoek zorgen voor een romantisch karakter van de buurt. Een koffie (of champagne) op een terras van een café is de perfecte dagbesteding in deze wijk. Een chique en romantische Saint-Germain make-uplook creëer je als je het ons vraagt met warme bruintinten op de ogen en een zachtroze nude op de lippen! Zo ga je te werk:

1. Start met de lichtste kleur uit het Color Riche Quad oogschaduw palette en breng deze aan net onder je wenkbrauw en in je binnenste ooghoek. De koperkleurige tint breng je aan op je arcadeboog en de bruintint op je ooglid en langs je onderste wimperrand. De donkerste tint gaat in je buitenste ooghoek. Blend de kleuren voor een mooi smokey effect. 

2. Gebruik de Infallible Gelcrayon om een subtiel lijntje onder je onderste wimperrand te tekenen. Vervaag hem met je vinger.

3. Finish je party look met een likje mascara en een mooie zachtroze nudetint op je lippen. 

party look kerstmis make-up


Paradise Extatic Mascara €14,99
Infallible gelcrayon 03 Browny Crush €9,99
Color Riche Matte 633 Moka Chic €14,99
Color Riche Quad Infiniment Bronze €14,99

 

3. La Seine look door Daphne

De derde kerstmake-up look is vernoemd naar de rivier die dwars door Parijs loopt. Een bezoek aan de Franse hoofdstad is niet compleet zonder een romantische avondwandeling langs de oevers van de Seine. Of neem een rondvaart samen met je lover over de rivier inclusief drankjes of diner. Deze feestmake-up look is geïnspireerd op een romantische datenight en bestaat uit een zwoele ooglook en sexy felrode lippen. Zo creëer je hem:

1. Start met de lichtste kleur uit het Color Riche Quad oogschaduw palette en breng deze aan in je binnenste ooghoek en net onder je wenkbrauw voor extra dimensie. Breng vervolgens een klein beetje van de zwarte oogschaduw aan in je buitenste ooghoek en blend deze naar binnen toe.

2. Teken een lijntje langs zowel je bovenste als onderste wimperrand met de Infallible Gelcrayon in de kleur taupe. Deze heeft een subtiele glans waardoor je een mooie glowy look creëert. 

3. Tot slot maak je de look af met lekker veel mascara en een klassieke rode lip. 

party look make-up kerst


Paradise Extatic Mascara €14,99
Infallible gelcrayon 04 Taupe of the World €9,99
Color Riche Matte Rouge Stiletto €14,99
Color Riche Quad Velours Noir €14,99

 

Voor welke look ga jij deze kerst?
 

Deel dit artikel
Back to top