Wenkbrauwen

Dit is wat vrouwen met mooie volle wenkbrauwen altijd doen

Dit is wat vrouwen met mooie volle wenkbrauwen altijd doen

It's all about the brows. Wenkbrauwen zijn een super belangrijk onderdeel van je gezicht. Wij doen er in ieder geval alles aan om ze zo mooi mogelijk te krijgen. En met deze vijf tips kom je steeds dichterbij jouw perfecte wenkbrauwen! 

 

Minder epileren

Hoe minder je epileert, hoe beter. Als haartjes eenmaal weg zijn, duurt het namelijk wel weer even voordat ze aangroeien. Het is daarom beter om iedere de dag een klein haartje weg te halen dan één keer in de week je hele wenkbrauwen te epileren. Het schijnt dat je dan minder haartjes weghaalt, waar je achteraf spijt van krijgt! 

 

Vind een wenkbrauw specialist

Ga opzoek naar een wenkbrauw expert! Als je mooi gevormde wenkbrauwen wilt, kun je het beste naar een wenkbrauw specialist gaan. Zij zullen kijken naar wat voor vorm wenkbrauwen het beste bij jouw gezicht en persoonlijkheid staat. Eén bezoekje in de 4-6 weken is al genoeg. In de tussentijd kun je het zelf natuurlijk een beetje bijhouden!

 

Laat trends links liggen

Dat wij dit nog eens zouden zeggen… Laat je niet te veel beïnvloeden door trends. Trends zijn natuurlijk heel fijn als het gaat om make-up en mode, maar bij wenkbrauwen is het soms toch wat minder verstandig om er aan mee te doen. De wenkbrauwen die jou het beste staan, zie je namelijk niet op de catwalk, maar daar ben je (meestal) mee geboren. Het is aan jou om deze nog mooier te maken!

 

Focus je op wat je hebt

Focus op wat je hebt. Je moet niet proberen om van jouw wenkbrauwen een hele andere vorm te maken, dit werkt alleen maar heel erg frustrerend. Kijk liever naar wat je wel kunt met de wenkbrauwen die je hebt.

 

Minimaliseer het aantal producten

Overdrijf niet met wenkbrauwproducten. Mooie wenkbrauwen zien er het beste uit met minimale producten. Als je vijf verschillende producten gebruikt voor alleen je wenkbrauwen zien ze er niet meer natuurlijk uit. Hou het bij één of twee producten voor natuurlijke wenkbrauwen!

 

Heb jij nog tips voor perfect brows? Laa het ons weten!

 

Beeld: iStock


 

Deel dit artikel
Back to top