Fashion

Dit is waar je de red carpet look van Eva Longoria shopt

Dit is waar je de red carpet look van Eva Longoria shopt

Als er iemand de glam look goed staat, is het Eva Longoria wel. De Amerikaanse actrice mag dan klein van stuk zijn, om haar schoonheid kun je gewoonweg niet heen. In Cannes schittert ze in de mooiste looks. Wil jij deze beauty look ook rocken? Dat kan! En Miss Eva herself vertelt je waar. 

Als je even naar beneden scrollt, dan kom je bij de video waarin Eva in de limousine zit onderweg naar de rode loper en nog even de tijd neemt om jou persoonlijk toe te spreken: "Ik hoop dat je mijn rode loper look mooi vindt. Zo ja, dan kun je hem online shoppen!" 

Dit is waar je de red carpet beauty look van Eva Longoria shopt
Shop de red carpet beauty look van Eva Longoria hier!

Red Carpet Beauty

Voor de red carpet make-up is gekozen om het accent te leggen op de prachtige ogen van de 41-jarige beauty. Lange volle wimpers, zwarte eyeliner en shimmery oogschaduw. Maar om de ogen er extra uit te laten springen is wel eerst een flawless skin nodig. Een mooie, lichte dekking met een bronzing powder voor een sun kissed glow. De zachtroze 'Sepia' Color Riche lipstick maakt de look af. 
 

?


Alle producten die zijn gebruikt voor de rode loper look van Eva Longoria shop je op Bol.com waar Eva Longoria zelfs een eigen pagina heeft! Wij zeggen alvast: veel shop plezier! 

 

Deel dit artikel
Back to top