Lifestyle

Dit is het meest originele kerstpakket dat je kunt krijgen

Dit is het meest originele kerstpakket dat je kunt krijgen

Wat hebben nootjes, muntdrop, slagroom, een blikje ragout en een potje tapenade met elkaar gemeen? Dat is niet moeilijk, het zijn namelijk de standaard ingrediënten van een weinig origineel kerstpakket. Want verdwijnt dat blikje ragout niet ieder jaar weer achterin de kast? En staat dat potje tapenade - nadat je hem uit de witte snippers hebt gevist - niet gewoon een jaar lang in de kast? Tijd om het dit jaar anders te doen!

Kerst is geen Kerst zonder kerstpakket. De traditie van het kerstpakket, in de vorm van een voedselpakket, ontstond ooit om de armen van een extraatje te voorzien. Maar is het niet wat achterhaald om anno 2018 nog steeds voor een traditioneel kerstpakket te gaan? Wel dus, want uit onderzoek van Maxilia relatiegeschenken blijkt dat maar liefst 70% van zowel werknemers als werkgevers helemaal niet staat te springen om nootjes, wijn en chocolade. 

Waar we dan wel op zitten te wachten? Technologische gadgets, producten voor in huis of de keuken of een uitje of belevenis zijn vooral populair en daar weet Maxilia alles van. Nog op zoek naar een origineel relatiegeschenk voor je personeel? Dan is de webshop van Maxilia de plek waar je moet zijn voor functionele relatiegeschenken waar werknemers écht iets aan hebben. Wat dacht je bijvoorbeeld van een powerbank, een luxe snijplank of een dinercadeau? 

Ook leuk: Maxilia biedt ook gepersonaliseerde producten aan. Je kunt dus je huisstijl of logo direct op een product laten drukken, of toevoegen aan je cadeau in de vorm van een label, een papieren inlay of een sleeve. Even iets anders dan een traditioneel voedselpakket toch? Bezoek de website van Maxilia voor nog veel meer originele relatiegeschenken. 

 

Hoe ziet jouw ideale kerstpakket eruit? Laat het ons weten!

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top