Lifestyle

Dit is de leukste plek voor een date

Dit is de leukste plek voor een date

Een drankje doen, dat kennen we nu wel. Of het nu de eerste date is of de derde, het is tijd voor wat meer actie. En met actie bedoelen we een potje airhockey of racen in een gamehal. Want hoe leuk is het om weer even als een kind fanatiek op een speelautomaat te rammen of je date af te matten met een potje airhockey? Kun je het daarna weer goedmaken, snap je? Met een lekker drankje bijvoorbeeld. 

Je komt ook veel over elkaar te weten op zo'n gamenight. Is je date fanatiek, kan hij goed tegen ze verlies en nog belangrijker heeft hij een beetje ritmegevoel op de dansmat. Wij zetten hieronder de leukste speelparadijsen voor je op een rijtje. Let the game begin!

 

TonTon Club - Amsterdam 

De TonTon Club heeft twee vestigingen in Amsterdam: op de Wallen en in de Westergasfabriek. Flipperkasten, Button Bash, schietspellen en airhockey, je kunt je een avond goed vermaken in de TonTon Club. Daarnaast zijn er ook bordspellen te vinden die je aan tafel kunt spelen onder het genot van een drankje. 

Sint Annendwarsstraat 6, Amsterdam (Centrum)

Polonceaukaude 27, Amsterdam (West)

 

Een bericht gedeeld door TonTon Club (@tontonclub) op

 

Gamestate de Kuip- Rotterdam

Onder de rook van de Kuip is Gamestate gevestigd. Hier kun je je uitleven met veel verschillende games variërend van sportgames, schietspellen, 4D games tot grijpmachines. Een big win: je kunt prijzen winnen met de tickets die uit de spelautomaten komen als je het gespeeld hebt. 

Cor Kieboomplein 109, Rotterdam

 

Een bericht gedeeld door Cher van Pelt (@moncher.e) op

 

Gamestate- Utrecht

Gamestate begon in Rotterdam, maar heeft sindskort ook een vestiging geopend in Utrecht. Dit is ook nog eens de grootste arcade hal van de Benelux. Ooh hier kun je los gaan met flipperkasten, simulatoren, racespellen, behendigheidsspellen en 4D games. Net zoals bij de Gamestate in Rotterdam, kun je hier ook prijzen winnen met de gewonnen punten. 

 Mariaplaats 13, Utrecht

 

Puck- Amsterdam

Dit airhockey walhalla wordt geopend op 23 februari. Bij Puck staat airhockey helemaal in de spotlight. Je vind er dus heel veel verschillende airhockey's waar elke speler (jong, oud, beginner, pro) terecht kan. Is airhockey niet helemaal jouw ding? Dan kun je je vermaken met de andere spelautomaten bij Puck, want die zijn er ook. 

Jan Evertsenstraat 747, Amsterdam

 

Een bericht gedeeld door PUCK (@puckamsterdam) op

 

Have fun!

 

 

Deel dit artikel
Back to top