Dit is de leukste dateplek

Dit is de leukste dateplek

Een drankje doen, nou daar zijn we inmiddels ook wel een keer klaar mee. Of het nou de eerste date is of de derde, het is tijd voor wat meer actie. En met actie bedoelen we een potje airhockey of een racespel in een gamehal. Want hoe leuk is het om weer even als een kind fanatiek op een speelautomaat te rammen of je date af te matten met een potje airhockey. Kun je het daarna weer goedmaken, snap je? Met een lekker drankje bijvoorbeeld. 

Je komt ook veel over elkaar te weten op zo'n playdate/ gamenight. Is je date fanatiek, kan hij goed tegen ze verlies en nog belangrijker heeft hij een beetje ritmegevoel op de dansmat. Wij zetten hieronder de leukste speelparadijsen voor je op een rijtje. Let the game begin!

 

TonTon Club - Amsterdam 

De tonton club heeft twee vestigingen in Amsterdam: op de Wallen en in de Westergasfabriek. Flipperkasten, Button Bash, schietspellen en airhockey, je kunt je een avond goed vermaken in de TonTon Club. Daarnaast zijn er bij de TonTon Club op de Wallen ook bordspellen te vinden die je aan tafel kunt spelen onder het genot van een drankje. 

Sint Annendwarsstraat 6, Amsterdam (Centrum)

Polonceaukaude 27, Amsterdam (West)

 

Een bericht gedeeld door TonTon Club (@tontonclub) op

 

Een bericht gedeeld door TonTon Club (@tontonclub) op

 

Gamestate de Kuip- Rotterdam

Onder de rook van de Kuip is Gamestate gevestigd. Hier kun je je uitleven met veel verschillende games variërend van sportgames, schietspellen, 4D games tot grijpmachines. Een big win: je kunt prijzen winnen met de tickets die uit de spelautomaten komen als je het gespeeld hebt. 

 

Een bericht gedeeld door Cher van Pelt (@moncher.e) op

 

Gamestate- Utrecht

Gamestate begon in Rotterdam, maar heeft inmiddels ook een vestiging geopend in Utrecht. Dit is ook nog eens de grootste arcade hal van de Benelux. Ooh hier kun je los gaan met flipperkasten, simulatoren, racespellen, behendigheidsspellen en 4D games. Net zoals bij de Gamestate in Rotterdam, kun je hier ook prijzen winnen met de gewonnen punten. 

 Mariaplaats 13, Utrecht

 

Een bericht gedeeld door Lars Lijding (@larslijding) op

 

Een bericht gedeeld door UPR - The Netherlands (@upr_nl) op

 

Puck- Amsterdam

Dit airhockey walhalla wordt geopend op 23 februari. Bij Puck staat airhockey helemaal in de spotlight. Je vind er dus heel veel verschillende airhockey's waar elke speler (jong, oud, beginner, pro) terecht kan. Is airhockey niet helemaal jouw ding? Dan kun je je vermaken met de andere spelautomaten bij Puck, want die zijn er ook. 

Jan Evertsenstraat 747, Amsterdam

 

Een bericht gedeeld door PUCK (@puckamsterdam) op

 

Have fun!

 

 

Gerelateerde Artikelen

close
Ook leuk om te lezen
Recommended article title
Win: jouw favoriete Buddha to Buddha armband voor je lover
close

Zoeken op de website

close