Beauty

Dit is dé beautytrend van het voorjaar

Dit is dé beautytrend van het voorjaar

Al maandenlang kijken we aan tegen de mooiste no make-up looks. Een perfecte glow en subtiele nude-tinten zijn natuurlijk heel mooi, maar af en toe zijn we ook wel toe aan een heftige kleuruitspatting. Daarom waren we ook zo blij toen we een tegenhanger van de no make-up trend op de catwalk spotten: felle kleuren. Laat je inspireren door dé trend van het nieuwe seizoen!

Tijdens de spring/summer 2017 show van Acne Studios waren het blauwpaarse lippen die in de spotlight stonden, Mary Katrantzou kleurde de lippen van haar modellen knaloranje en Nina Ricci ging voor aquablauwe oogleden. Gekleurde make-up is weer helemaal on-trend. Nu het voorjaar er weer aan komt hebben wij steeds vaker zin om een pop of color toe te voegen aan onze beauty routine, als tegenhanger op de nude-trend

Bij Proenza Schouler gingen ze nog een stapje verder: daar verschenen de modellen zelfs met gele oren op de catwalk. En ook Gucci ging voor een gedurfde look met lila en geel gekleurde wenkbrauwen. Zo heftig hoeft het natuurlijk niet, daarom zetten wij de mooiste bold make-uplooks op een rij. Voor de beginner tot aan de echte durfal!

1. Bold Lips

fel gekleurde lippen

 

Fel gekleurde lippen zijn hot dit voorjaar. Of je nu kiest voor intens paars, knalroze of klassiek rood. Ook bordeauxrood en aubergine zijn dit voorjaar echte eye-catchers. Kies bijvoorbeeld voor de Infallible Lip Paint Lacquer van L'Oréal Paris in de kleur Dark River. Dit is een sterk gepigmenteerde Lip Paint, in een geweldige diep paarse, bijna zwarte tint (zie linker foto).

 

2. Gekleurde eyeliner

eyeliner paint


Wil je een meer uitgesproken look creëeren? Dan is gekleurde eyeliner een goede optie. Ga bijvoorbeeld voor een knalblauwe cat-eye of teken met een zwarte eyeliner een space wing en kleur deze in met de Infallible Gel Crayon eyeliner van L'Oréal, een super sterk gepigmenteerde eyeliner op basis van gelpigmenten. De eyeliner is er in negen tinten: van Purple Raint tot Uptown Beige.

 

3. Colored Eyes

gekleurde oogschadus

 

Echte beautyqueens kunnen dit voorjaar aan de slag met opvallende oogmake-up. Heftig? Een beetje wel! Maar toen we Kendall, Gigi en Bella spotten met blauwe oogschaduw waren wij om. Bovenstaande look nabootsen? Dat kan met de Infallible Eye Paint. Met deze vloeibare waterproof oogschaduw creëer je binnen no-time een spectaculaire look met een intens kleureffect. 

 

Beeld: L'Oréal Paris, Getty, Instagram @marykatrantzou

 

Deel dit artikel
Back to top