Beauty

Dit doen vrouwen die er altijd perfect uit zien

Dit doen vrouwen die er altijd perfect uit zien

Je kent vast wel een of meerdere vrouwen die er altijd, iedere dag weer goed uitzien. Tot in de puntjes verzorgd en alsof ze altijd alles onder controle hebben. En dit hebben ze ook, in ieder geval outfit-wise. Hoe doen zij dit? Wat is hun geheim? En hoe kunnen wij dit ook bereiken? Je leest het hier:

Als ik voor mijzelf spreek, dan kun je heel goed zien wanneer ik haast of stress heb of wanneer ik alle tijd heb gehad. Haast gaat inderdaad (helaas) ten koste van mijn voorkomen. Het geheim zit hem onder andere in plannen, maar er zijn meer dingen waar je op kunt letten! Dit zijn de geheimen van vrouwen die er altijd perfect uitzien:

#1 

De beste manier om ervoor te zorgen dat je er pico bello uitziet, is de dag van te voren je outfit klaarleggen en je tas alvast in te pakken. Zo maak je je ochtenden een stuk gemakkelijker voor jezelf aangezien je geen outfit hoeft te bedenken, door te passen en je wellicht nog een paar keer om te kleden. De ochtend zet de toon voor de rest van de dag, dus kun je je voorstellen hoe de rest van je dag verloopt wanneer je 's morgens alles onder controle hebt!

#2 

Ontbijt! Door tijd te maken voor een ontbijtje, zul je je dag niet alleen rustig starten, je voorkomt ook dat je met honger (dus geïrriteerd) rondloopt en dingen in je mond gaat stoppen, die eigenlijk helemaal niet wilt eten. Je lichaam heeft brandstof (= gezonde voeding) nodig om te shinen. ;-)

#3

Zorg dat je altijd een eerste hulp-kitje in je tas hebt. Denk hierbij aan blarenpleisters, veiligheidsspelden, haarschuifjes, mintjes, handcrème, paracetamol etc. Vul een klein etuitje of tasje en gooi deze altijd in je tas als je op pad gaat.
 

#4 

Idealiter blijft je make-up de gehele dag zitten zoals je het 's ochtends hebt aangebracht. Maar in reality is dit vaak anders, neem daarom na je lunch even de tijd om op te frissen. Haal een borstel door je haar, werk je lipstick bij of breng nog een beetje concealer aan. Je bent klaar voor de rest van de dag!

#5

Niets is vervelender dan met een uitgroei of afgebroken nagel rondlopen omdat je zelf geen tijd hebt of de salon zit vol. Plan daarom al je beauty afspraken (haren, wenkbrauwen, wax, nagels) in zodat je er geen overslaat of mist. Je voelt je ook een stuk zelfverzekerder wanneer alles goed bijgehouden is. 

 

Heb jij nog een tip? Deel hem hieronder!

Deel dit artikel
Back to top