Fashion

Deze streetstyle trends gaan Instagram domineren in 2019

Deze streetstyle trends gaan Instagram domineren in 2019

De luxe modehuizen hebben hun spring/summer collecties onthuld en ook op straat en in de online fashion scene zien we de afgelopen tijd veel gebeuren. Dat geeft ons een goede indicatie voor wat we kunnen verwachten van de streetstyle fashion trends van 2019. 

Ook Instagram heeft een hoge impact als het gaat om wat mensen shoppen en hoe ze zich kleden. De volgende 8 trends zullen het komende jaar jouw Insta-feed gaan domineren! 

1. Prairie dresses

Lange, weelderige jurken die je doen denken aan het leven op de prairie. Volumieuze vormen, chiffon en zijde: de prairie trend is perfect voor een vrouwelijke touch. Combineer met sneakers of cowboyboots voor een mooi contrast.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door StreeTrends (@streetrends) op

2. The New Shorts

The biker shorts has hit the runway! Geloof het of niet, maar het fietsbroekje zal in 2019 toch echt een grote trend worden. Chanel, Prada, Fendi en alle grote modehuizen lieten hem al zien op de catwalk. Nu de taak aan jou om dit heftige broekje in je garderobe op te nemen. Ja of nee?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sophia Roe (@sophiaroe) op

3. Down to Earth

Kies je liever voor een meer ingetogen trend? Aardse tinten zijn weer helemaal van nu. Deze winter kiezen we voor meer donkere tinten zoals steenrood, camel en chocoladebruin, in het voorjaar gaan we voor lichtere kleuren zoals ecru, beige, tan en khaki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door StreeTrends (@streetrends) op

4. Utility Worker

Nog een grote trend in 2019  zijn overalls, a.k.a. de utility jumpsuits. Het liefste in aardetinten. Denk aan beige, cognac of legergroen. The best part: je bent gelijk klaar met zo'n jumpsuit. Het enige waar je over hoeft na te denken zijn de schoenen. Ga je voor sneakers, boots of hakken?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door T H E S T R E E T L A N D (@thestreetland) op

5. Feathers & Fringe

Fringe is één van die modetrends die één keer in de zoveel tijd terugkomt. Ben je niet klaar voor een full-on-fringe? No worries, met slechts een strookje doe je al mee met deze gezellige trend.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door StreeTrends (@streetrends) op

6. Racer vests

De tanktop is terug. Een veelzijdige top, die overal mee combineert. Wellicht wel de nieuwe it T-shirt shape van zomer 2019. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door StreeTrends (@streetrends) op

7. Sage Green

Zo tegen het voorjaar krijgen we steeds meer behoefte aan kleur. Vooral pastelkleuren doen het goed en daarom verwachten wij komend seizoen ook heel veel van deze mierzoete groene kleur. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Style Stalker (@thestylestalkercom) op

 

Beeld: BrunoPress

 

Deel dit artikel
Back to top