Beauty

Deze sparkly make-up look is perfect voor Oud & Nieuw

Deze sparkly make-up look is perfect voor Oud & Nieuw

Het is bijna zover: New Year's Eve. En hoewel we al wat ideetjes voor feestdagen make-up looks hebben gedeeld, is Oud&Nieuw andere koek. We pakken extra uit met deze party look en als het aan ons ligt, kiezen we voor goud! Laat je inspireren door onze tips voor een sparkly en golden O&N make-up look. 

New Year's Eve: Golden Girl

'Wat ga jij doen met Oud&Nieuw?' is een vraag die jij ongetwijfeld genoeg hebt gehoord de afgelopen dagen. En of je nu een knus huisfeestje op de planning hebt staan of naar een groot indoor festival gaat, zonder een party look is het plaatje niet compleet. Met deze tips zorg je ervoor dat jouw O&N look deze jaarwisseling on fleek is.Nieuwjaar

 PARTY MAKE-UP IN 3 SIMPELE STAPPEN

Oud&Nieuw is hét moment om goud te dragen. En dat is waarom we deze jaarwisseling all out gaan. Het goede nieuws is dat je met maar drie producten in drie stappen klaar kunt zijn! Deze drie producten zijn ook verkrijgbaar als geschenkset: de Extravaganza Golden Muse voor €24,99.

Stap 1 Ogen: Geheel in lijn met het thema is de verpakking van de Volume Million Lashes mascara van L'Oréal Paris goud. Maar it's the inside that counts, want hiermee creëer je lange, volle en gesepareerde wimpers. Precies wat je wilt hebben met Oud&Nieuw! 

Stap 2 Lippen: Voor de lippen is er de meest gezochte lipkleur van 2016, nude, maar dan met een extra goldesparkle, namelijk de Gold Obsession Nude Gold lipstick van L'Oréal Paris.

Stap 3 Highlighter: De belangrijkste stap voor de golden look is de limited edtion gouden highlighter van L'Oréal Paris. Deze breng je aan op de jukbeenderen, maar ook op de oogleden en onder de wenkbrauw en je zult de hele nacht stralen. 

Tip: Maak je look compleet door je nagels goud te lakken!

Deze sparkly make-up look is perfect voor O&N

O&N Outfit tip

Ga voor glitters of metallic goud voor een feestelijke look. Ben jij een dare devil? Kies dan voor een lange golden dress of een glitter jumpsuit en high heels. Liever casual chic? Denk aan een sexy zwart wijde pijpen broekpak met een sparkly accent zoals grote oorbellen, een gouden clutch of glitterschoentjes. Lees dit artikel voor nog meer gouden inspiratie.
Nieuwjaar

Beeld: Instagram: @lorealmakeup, @trendytrevi, @maxandmidnight - Getty

 

Heb jij jouw New Year's Eve outfit al klaarliggen?

Deel dit artikel
Back to top