Haarverzorging

Deze nieuwe haartrend is zooo leuk!

Deze nieuwe haartrend is zooo leuk!

Je denkt nu misschien: “niet wéér een nieuwe haartrend”. Oké, we feel ya. Maar geloof ons dat we dit niet met je zouden delen als we niet zouden vinden dat het supercool is. Hair Stenceling is absoluut dé hairdo waar je mee gezien mag worden deze zomer!

Rainbow hair move over

Hair Stenciling is ontwikkeld door haarstylist Janine Ker. Voor de techniek gebruikt de kunstenares stencils om de meest ingenieuze en kleurrijke ontwerpen te verven op de lokken van haar klanten. Voordat Janine aan de slag gaat, tekent ze de ontwerpen eerst uit op een canvas. Vervolgens gaat ze verder met de verf, sjablonen en het haar. En het resultaat mag er wezen! Op haar instagram is een eindeloze stroom van zomer haarkleur inspiratie te vinden; van een confetti-achtige look tot een kleurrijk lijnenspel. Wij durven te wedden dat we heel wat knappe 'Hair Stencil koppies' gaan zien tijdens het festivalseizoen. 

Ker gebruikt trouwens echte verf voor haar creaties, maar het kan ook prima uitgevoerd worden met een spray. Daar worden we blij van, want minder schadelijk voor het haar. De vraag is waarschijnlijk niet of je deze haarlook gaat uitproberen, maar wanneer? Je vindt hieronder in ieder geval alvast wat fijne inspiratie.

 

Welke creatie is jouw favoriet?

Deel dit artikel
Back to top