Beauty

Deze make-up tips maken een groot verschil

Deze make-up tips maken een groot verschil

Soms kunnen de kleinste veranderingen in je make-up routine grote verschillen maken. Sommige tips en tricks op het gebied van make-up aanbrengen zijn voor de één een must en voor de ander nog helemaal onbekend. We hebben een lijstje opgestelt met - in onze ogen -  make-up tips die iedereen moet weten. Doe er je voordeel mee! 

 

Gebruik een primer

Ben jij al bekend met het gebruiken van een primer? Of denk je dat dit niet echt noodzakelijk is.. Wij merken wel degelijk verschil als we wel of niet een primer gebruiken in onze beauty routine. Je huid ziet er egaler en gladder uit en je make-up blijft echt langer zitten. You should try!

 

Concealer onder je ogen

Kies een concealer die een paar tinten lichter is dan je foundation en breng dit aan onder je ogen. Het gebruiken van een goede concealer onder je ogen kan een groot verschil maken voor een frisse look.

 

Mascara volgorde

Last van mascara op je oogleden tijdens het aanbrengen? Dan hebben wij dé truc voor je! Begin met het aanbrengen van mascara op je onderste wimpers en doe daarna pas je bovenste wimpers, hierdoor vlekt de mascara niet als je naar beneden kijkt. 

 

Water gebruiken

Maak je kwast een beetje nat tijdens het aanbrengen van highlighter of oogschaduw. Hierdoor zie je veel meer pigment en dit geeft een sterker effect.  

 

Heb jij nog een goede make-up tip? Laat het ons hieronder weten! 

 

Deel dit artikel
Back to top