Lifestyle

Deze broek past bij jouw figuur

Deze broek past bij jouw figuur

Het vinden van de perfecte broek. Quite a struggle, right? We know. Maar als je deze richtlijnen aanhoudt, weet je in ieder geval naar wat voor soort broek je op zoek moet gaan die jouw figuur plateert.

Iedereen heeft een ander figuur, maar we hebben allemaal puntjes die we juist willen benadrukken of delen die we liever een beetje camoufleren. Een broek kan ons daarmee super goed helpen. Hieronder zie je hoe je dat het beste kunt doen!

Als je klein bent ..

Kies dan voor een model met rechte pijpen, die net iets hoger dan je enkels valt. Dit model zal er absoluut voor zorgen dat je langer lijkt.

 

Als je lang bent..

Het vinden van broeken die lang genoeg zijn, is een hele opgave. Lang leve de culotte! Stop met het zoeken naar lange broeken, omarm juist een kortere lengte. Culottes kun je ook nog eens heel goed dragen met hakken, laarsjes net zo goed als met sneakers en sandalen.

Als je een appel-figuur hebt..

Je hebt slanke benen en die mogen gezien worden… Dus hello high waist skinny jeans! Breng je outfit in balans met een wijde top of een oversized jasje.

Als je een peren-figuur hebt..

Breng je heupen in evenwicht door volume te creëren op je enkels. Een wijde lange broek zorgt voor een flaterende lijn en verspreid de aandacht over je hele onderlichaam. Een model die hoog zit op je taille, accentueert ook nog je smalste deel. Big win!

 

Als je een zandloper-figuur hebt..

Pronk met jouw figuur in een flared jeans. Het effect van extra lange benen creëren? Dat doe je door hakken onder deze broek te dragen.  

Als je een recht figuur hebt..

Om meer vorm te creëren kun je het beste gaan voor een broek die veel aandacht legt op de taille door middel van plooien. Dit zal je heupen invullen en de aandacht leggen op je buik.


Heb jij nog een tip? Laat het ons hieronder in een reactie weten!
 

Deel dit artikel
Back to top