Face & Sculpting

Deze 5 teint producten zijn onmisbaar deze zomer

Deze 5 teint producten zijn onmisbaar deze zomer

In de zomer is je beauty routine nu eenmaal anders dan in de winter, herfst en lente. Toch heb je de seizoensovergangen niet altijd door en vergeet je jouw routine aan te passen voor bijvoorbeeld de zomer. Gelukkig zijn wij er om je te vertellen welke teint producten perfect zijn voor de zomermaanden.

In de zomer grijpen we graag naar sweatproof make-up, zoals waterproof mascara of eyeliner. Maar hoe zit dat met de teint make-up voor het gezicht? Wij leggen je stap voor stap uit hoe je een frisse, zomerse look krijgt.
 

STAP 1 (optioneel):

Wil je een foundation dragen in de zomer? Zorg dan dat je een foundation gebruikt met een lichte formule, zodat de huid kan ademen. De Glam Beige liquid foundation is perfect voor de zomer; de lichte formule versmelt met de huid en voelt comfortabel aan, het beschermt je huid (SPF20) en hydrateert de hele dag lang. Glam Beige foundation is er in 20 light en 40 medium dark.

STAP 2: 

De volgende stap is concealer. Camoufleer donkere kringen onder je ogen of andere plekjes. Gebruik een concealer met een lichte vloeibare formule, zoals True Match Touche Magique concealer, omdat de huid rondom de oog erg beweeglijk is. Breng het bij voorkeur aan met een kwastje of een blender.


 

STAP 3:

Lukt het maar niet om een kleurtje op te bouwen tijdens deze dramatische Nederlandse zomer? Geef jouw gezicht dan een zomerse glow met een bronzer. Breng Glam Bronze La Terra bronzer met een grove kwast aan op de plekken waar de zon je gezicht zou raken, dus op je wangen, voorhoofd, neus en kin. Wist je dat je ook kunt contouren met bronzer? Breng het net onder je jukbeenderen aan om diepte te creëren. Lees hier nog meer bronzer tips die je vast nog niet wist! 

STAP 4:

Waar zouden we zijn zonder highlighter? Dit is hét product voor een ultieme zomerse gloed. Gebruik een liquid highlighter, zoals True Match liquid highlighter, deze blend namelijk nog mooier met je huid. Breng het aan boven de jukbeenderen, op het wenkbrauwbot en op de neusbrug. Blend het met je vinger voor een natuurlijk effect, makkelijker kunnen we het niet voor je maken!

STAP 5: 

Als finishing touch breng je blush aan op de appeltjes van je wangen om jouw bronzed look een hint of color te geven.. Breng de blush subtiel aan en kies een kleur die jouw huidskleur complimenteert. De True Match blush lijn van L'Oréal Paris heeft voor iedereen een geschikte kleur blush.


Voilá, dat waren de stappen voor een zomerse glow. Maak het af met mascara, browpotlood en een balsem voor een natuurlijke zomer look. 

 

Beeld: Pam Welgraven, Trend Alert
Deel dit artikel
Back to top