Beauty

De ultieme highlighter tip voor vrouwen met een donkere huid

De ultieme highlighter tip voor vrouwen met een donkere huid

Als er één make-up product is die de laatste jaren volop in de spotlight heeft gestaan, dan is het wel highlighter. Het geeft zo'n 
 


Nu steeds meer make-up merken ook highlighters ontwikkelen voor vrouwen met een donkere huid is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe deze het beste aangebracht kan worden. Om je huid echt te laten stralen en de highlighter tot z'n recht te laten komen hebben wij een paar handige tips. 

 

Wanneer je een highlighter gaat kiezen is het belangrijk dat je deze kiest op de manier hoe je een foundation kiest. De kleur moet echt goed aansluiten op je huidskleur. Wanneer je dit niet doet en bijvoorbeeld een veel lichtere kleur pakt dan krijg je snel een discobal effect. 

Wanneer je een karamel kleurige huid hebt, is het het mooist om een brons goude kleur te kiezen. Wanneer je huid erg donker is, zoals actrice Lupita Nyong'o, is het erg mooi om voor een koperen tint te kiezen. Op deze manier komt je highlighter het mooist naar voren en zorgt het niet voor een te heftig contrast. Wat is jouw ultieme highlighter tip?

Beeld: Instagram @iammariaborges
Deel dit artikel
Back to top