Lifestyle

De slechtste kleur die je op een foto kunt dragen

De slechtste kleur die je op een foto kunt dragen

We willen er natuurlijk allemaal op ons best uitzien op de foto. Of het nu om een Insta-foto of een familie kiekje gaat. Maar welke kleuren zijn eigenlijk het meest voordelig om te dragen als je naar het vogeltje lacht? Lees snel verder!

Er goed uitzien op de foto, dat lukt lang niet altijd. Sommige mensen zijn nu eenmaal fotogeniek, terwijl het bij anderen maar niet wil lukken. Ben je best tevreden in real life, op de foto zie je er belabberd uit. Gelukkig zijn er een tips die je kunnen helpen om beter op de foto te staan. Eén daarvan is de juiste kleur kleding dragen. 

Want sommige kleuren zien er nou eenmaal beter uit op de foto dan andere, zo vertelt Lee Eiseman, de executive director van Pantone Colour Institute aan Who What Wear. Zo kunnen bleke pastelkleuren en wit er op de foto vervaagd uitzien en de boel verpesten. Wat je dan wel moet dragen? Kleuren als donkerrood, turquoise of blauw-groene tinten werken het beste. Aardetinten en bruintinten doen het ook goed. Wil je een rustige, natuurlijke look? Draag dan grijs. 

Beeld: BrunoPress
Deel dit artikel
Back to top