Face & Sculpting

De mooiste beauty looks van Doutzen op haar 30ste

De mooiste beauty looks van Doutzen op haar 30ste

Deze week is één van Nederlands grootste topmodel jarig. Doutzen Kroes wordt 31 jaar! Vorig jaar werd haar 30ste verjaardag al groots gevierd, maar ook dit jaar mag de verjaardag van het gezicht van L'Oréal Paris niet zomaar voorbij gaan. TrendAlert koos de top vijf mooiste looks van Doutzen uit 2015.

 

Het is natuurlijk niet heel vreemd dat drie van de vijf beauty looks uit Cannes komen. Het Filmfestival zorgt altijd voor de mooiste rode loper looks. Maar stiekem vinden we Doutzen zonder make-up ook héél erg mooi. Hier komen ze dan, onze top vijf van de looks van Doutzen uit 2015. Wat is jouw favoriete look?

1.
Onze favoriete looks uit 2015 van Doutzen Kroes

De smokey eye look staat prachtig bij de amandelvormige ogen van Doutzen. De oogschaduw in bruintinten accentueert haar blauwe ogen. Door de waterlijntjes van de ogen zwart te kleuren, wordt Doutzens oogopslag nog sprekender en krachtiger. Haar wimpers zijn fijn en mooi gesepareert. Doutzen draagt True Match foundation met een medium coverage voor een natuurlijk effect en ook op de lippen heeft ze slechts een hint of color. Infallible lipstick in de kleur Permanent Blush is de perfecte kleur hiervoor! Voor het haar is er gekozen voor een lage rommelige knot. Deze hairdo creëer je door jouw haren alleen met jouw vingers te 'kammen'. Maak een middenscheiding en pak het haar in de nek bij elkaar en draai er een knot van. Dit hoeft beslist niet netjes of strak. Zet de knot vast met een aantal schuifjes en laat langs het gezicht plukjes loshangen. 

 

2.
Onze favoriete looks uit 2015 van Doutzen Kroes

Nummer twee is een look van de catwalk tijdens de coutureshow van Atelier Versace. De honingblonde lokken van Doutzen wapperden los en de middenscheiding en bloemenkrans op haar hoofd geven een seventies feel aan de look. De make-up is zomers en zacht met op het ooglid en onder de ogen goude shimmeroogschaduw en mascara. Haar wenkbrauwen zijn mooi aangezet met een wenkbrauwmascara. Tip! Kam eerst met de Brow Artist Plumper in alle richtingen zodat alle haartjes worden gekleurd. Vervolgens breng je de wenkbrauwen in model. Om de rommelige brow anno 2016 te krijgen, kam je het begin naar boven en pas na de helft naar de zijkant. Verder draagt Doutzen een beetje roze blush en een neutraal glossje. Summer proof!

3.
Onze favoriete looks uit 2015 van Doutzen Kroes

Doutzen bewijst hier dat rode loper looks niet altijd vragen om een chique en klassiek kapsel en dat een casual haarlook ook heel goed kan. Het haar is nonchalant half vastgebonden en het maakt de look enorm verleidelijk. De winged eyeliner is eenvoudig maar sexy, net als de jurk van Thierry Mugler. Een winged eyeliner breng je met de Super Liner Perfect Slim aan van buiten naar binnen. Start op het punt waar je wilt dat de wing eindigt, schuin boven de buitenste ooghoek in het verlengde van onderste wimperrand en trek de lijn door langs jouw bovenste wimperrand. De lijn hoeft niet in één keer perfect te zijn, je kunt blijven bijtekenen en perfectioneren totdat je tevreden bent. Lees hier meer eyeliner tips

4.
Onze favoriete looks uit 2015 van Doutzen Kroes

Doutzen is helemaal on-trend met haar dewy skin hier. Meer is er ook eigenlijk niet nodig. Haar gezonde glow steelt de show en met enkel een subtiel lijntje boven haar ogen, een paar likjes mascara en een lipgloss is haar look af. Haar lokken, die van nature een prachtige slag hebben, draagt ze los over één schouder. Mooi en subtiel! Tip: binnenkort komt L'Oréal Paris met de Nude Magique Cushion Foundation, waarmee je zo'n frisse, egale teint creëert.

5.
Onze favoriete looks uit 2015 van Doutzen Kroes

Ook bij deze look uit Cannes heeft Doutzen een smokey eye, maar dit keer met grijstinten die de warmte in haar wenkbrauwen en haar naar boven halen. Wees bij het aanbrengen van een smokey eye niet te voorzichtig. Een smokey eye is een statement en hoort op te vallen. Bouw de oogschaduw per laag op en houd een wattenstaafje paraat om te vervangen maar ook om eventueel te corrigeren. Maak de look af met Volume Million Lashes Extra Black mascara.
Haar haren draagt ze in een romantische knot met loshangende plukjes langs het gezicht en in de nek. De lippen van Doutzen zijn neutraal gehouden, wat juist heel goed staat bij haar rode Maison Margiela jurk. 

 

 

Wil je meer zien van Doutzen? Bekijk hier een overzicht van de Cannes 2015 looks van Doutzen en een throwback van alle Cannes looks van het blonde supermodel sinds 2007.


 

Happy Birthday Doutzen!

 

Beeld: BSRagency
Deel dit artikel
Back to top