Face & Sculpting

De mannentrend van het moment

De mannentrend van het moment

De snor of baard die onze mannen in Movember voor het goede doel hebben laten staan, komt in december goed van pas. Voor de feestdagen is het namelijk dé trend om de baard in glitters te dopen. En laten wij op dit moment nou helemaal weg zijn van glitters. Ook mannen mogen shinen deze Kerst! 

Oké, het is wellicht een beetje overdreven en je moet er behoorlijk wat lef (en humor!) voor hebben, maar waarom eigenlijk niet? Bovendien heeft jouw man dan ook iets om mee te shinen op de feestdagen, naast jouw glitterjurk, glitternagels en -make-up. Het zal in ieder geval een mooie feestelijke combinatie zijn. Zie jij het al voor je? Bekijk de geweldige foto's hieronder.

Glitterbaard
Beeld bron


Maar er komt een moment dat de glitters er weer af moeten en ook dan willen mannen een mooie baard houden. Of de baard er nu langer opzit of net weer aan het aangroeien is, L’Oréal Men Expert heeft een hydraterende gel speciaal voor de baard: de Hydra Energetic 3-Dagen Baard. De gezichtsgel verzorgt zowel de baardharen als de huid. Het voordeel voor ons vrouwen is dat dat de gel de baardharen en stoppels verzacht, en daardoor ook goed is voor onze huid! Het is ook gelijk een goed kerstcadeau voor hem!

Glitterbaard

Deel dit artikel
Back to top