Beauty

De langverwachte Gigi Hadid collectie is nu in Nederland verkrijgbaar

De langverwachte Gigi Hadid collectie is nu in Nederland verkrijgbaar

Enige tijd geleden lieten we je al een sneak peek zien van de Gigi Hadid X Maybelline collectie en vandaag is het zover: we hebben de beelden van de gehele make-up collectie. Van een geweldig all-in-one palette tot de mooiste matte lipsticks, dit is een collectie die je móet hebben! Kijk je mee?

De inspiratie van de eerste collectie van Gigi Hadid voor Maybelline is de jetsetter lifestyle van het topmodel. Vandaar ook de toepasselijke naam 'Coast to Coast', aangezien Gigi constant heen en weer aan het reizen is tussen haar geboorteplaats Los Angeles en haar woonplaats New York. De collectie is daarom ook onderverdeeld in twee lijnen die ieder een look vertegenwoordigen: de West Coast Glow Look en de East Coast Glam Look.

West Coast Glow Look

gigi hadid west coast glow look

gigi hadid maybelline

De West Coast Glow Look is een subtiele, sexy make-up look met een knipoog naar de warme Californian sun. De drie matte rode lipsticks uit deze lijn combineren perfect met de zachte, zwoele oogschaduwkleuren uit de twee West Coast Glow Look eyeshadow palettes. De lijn bevat verder drie bijpassende lipliners, een strobing liquid, een primer, een oogpotlood en een mascara.  

west coast make-up look

west coast glow look

East Coast Glam Look

gigi hadid maybelline east coast glam lookgigi hadid x maybelline

De East Coast Glam Look is stoer, sexy en één en al fashion. Met de twee eyecontour palettes binnen deze lijn kun je veel diepte aan je cat-eye ooglook toevoegen. De lipsticks zijn er in drie on-trend nudetinten, die allemaal een bijpassende lipliner hebben. Verder bevat de East Coast lijn een diepzwarte eyeliner, een oogpotlood, een mascara, een primer en een strobing liquid. 

De West- en East Coast collecties zijn te koop bij 200 Etos winkels en via Bol.com. De exclusieve collectie heeft een minimale oplage, dus wil je de make-upjes bemachtigen, dan is het zaak dat je er snel bij bent!

east coast glam look maybelline x gigi

east coast glam look

Jetsetter Palette

Los van de West en East Coast looks bevat de collectie ook nog een geweldig Jetsetter Palette. Een musthave beauty item dat niet in je handtas mag ontbreken, aangezien het palette alle producten bevat die je nodig hebt voor een complete everyday make-up look: twee concealers, twee lipbalsems, vier kleuren oogschaduw, een blush, een highlighter, een bronzer en een mini Volum' Express The Colossal mascara. Je hoeft dus niet meer een hele make-up tas mee, maar enkel dit palette om er op ieder moment van de dag on fleek uit te zien. Let op: het Jetsetter Palette is exclusief verkrijgbaar (in beperkte oplage) via Bol.com.

jetsetter palette gigi hadid

Beeld: Maybelline
Deel dit artikel
Back to top