Fashion

De favoriete party looks van Linda Tol

De favoriete party looks van Linda Tol

Hoe Christmassy ben jij? Ben je de dagen al aan het aftellen of kan het jou niet snel genoeg voorbij zijn? Ik vind kerst een heel gezellig periode. Quality time met familie en vrienden, lekker eten en drinken, cadeautjes en het is outfit wise de tijd om uit te pakken. I actually love it.

Dit jaar is het echter anders voor mij. Ik ben in Los Angeles voor een maand en vier hier kerst en NYE. Het is voor mij de eerste keer dat ik kerst onder de zon vier. Mijn Christmas look zal deze kerst anders zijn dan normaal gesproken. Mijn favorite party look is een smoking. Een suit a la YSL. In combinatie met een paar killer heels, en een power clutch. Mijn haar strak naar achteren, een smokey eye en een rode lip. Een look die altijd goed scoort. Ik vind identiteit, uniqueness belangrijk in style. You can never go wrong with a little black dress, maar de originaliteitsprijs ga je er niet mee winnen. Om die reden heb ik mijn favorite party looks (zonder jurkjes) samengesteld. 

1. Metallic Midi Skirt + T-shirt + Brogues + Glitter sokken + Clutch 

De favoriete party looks van Linda Tol
 

(Beeld: Net-a-Porter)

Een look die je normaal gesproken niet zo snel linkt aan een feestje. Maar de metallic rok creëert een mega party vibe. Kies voor een simpel basic t-shirt, die matched met de kleur van de rok. De glitter sokken in combinatie met de brogues zorgen ervoor dat iedereen de day after het nog over jou look heeft. 

2. Wide Leg Trousers + Crop Top + Glitter heels + Clutch 

De favoriete party looks van Linda Tol

(Beeld: Net-a-Porter)

Het silhouet van de broek is vrouwelijk, uniek en super chic. Ik combineer de wide leg pants vaak met een T-shirt of crop top. Het grote voordeel aan het model van deze broek is dat je er eigenlijk alle soorten schoenen onder kan dragen. Maar hakken zijn het meest geschikt voor een party. Mijn voorkeur gaat uit naar een glitter hak. 

3. Cropped trousers + Oversized Overhemd + Ankle Boots + Statement Earrings

De favoriete party looks van Linda Tol

(Beeld: Net-a-Porter)

Dit zijn eigenlijk allemaal items die we in onze kast hebben. Mocht dit niet geval zijn, een extra rede om te gaan shoppen. Deze behoren tot de wardrobe classics. De statement oorbellen of als je geen fan bent van grote oorbellen kan dit ook een armband zijn, zijn essentieel voor het wauw effect. 

4. Matching set

De favoriete party looks van Linda Tol

Dit kan een matching short en top zijn of een matching rok met top, een clutch en heeled sandals. Dit ensemble creëert samen het effect van een jurk. De keuze van je clutch hangt af van de print van de set. 

5. De jumpsuit + eye catching accessoires

De favoriete party looks van Linda Tol

Naast de smoking ben ik grote fan van de jumpsuit. Het is een item dat altijd in mijn koffer zit als ik op reis ga. Het is party proof en het is één item, dus het is styling wise heel gemakkelijk. Je hoeft eigelijk alleen na te denken over de accessoires die je erbij draagt. Glitter pumps of een glitter clutch, opvallende oorbellen, een statement bracelet en klaar ben je. 

 

Wat is jouw favoriete party look? 

 

Deel dit artikel
Back to top