Nagellak

De beste nagellakkleur voor jouw moeder

De beste nagellakkleur voor jouw moeder

Mocht het je per ongeluk ontgaan zijn: zondag is het moederdag! Een mooi moment om je moeder te trakteren op een luxe luchtje, een bijzonder sieraad of een dagje uit. Wil je het dit jaar meer subtiel aanpakken? Dan is een mooi nagellakje het perfecte cadeau (en ook heel last-minute nog te regelen). Maar welke kleur past bij jouw moeder? 

Moeders zijn er in alle soorten en maten. Zo moet je bij de ene moeder echt niet met een felgekleurd lakje aankomen, terwijl de andere moeder juist warm wordt van een knalkleurtje. Of je nu een creatieve, klassieke, ambitieuze of perfecte moeder hebt, er is altijd wel een lakje te vinden dat bij haar past. Ontdek het hieronder!
 

De klassieke moeder

Is jouw moeder traditioneel van aard? De spil van het gezin die ervoor zorgt dat er altijd een pan eten op tafel staat en dat er iets te snaaien is voor bij de koffie? Dan heb jij een klassieke moeder. Ze staat altijd klaar voor een goed gesprek en weet je keer op keer weer uit de put te trekken als je het moeilijk hebt. Geef haar een warme, diepe roodtint cadeau, zoals aperitif van essie. Een kleur die altijd matcht en nooit gaat vervelen!

essie klassieke moeder nagellak

 

De ambitieuze moeder

Jouw moeder is altijd de 'coolste' moeder geweest. Ze is sterk, ambitieus en 24/7 in de weer met zowel haar werk, haar vriendinnen en haar gezin. Geen tijd te verspillen dus! Waar je jouw moeder blij mee maakt? Een mooi lakje (plus gelcoating) uit de Gel Couture lijn. Deze nagellak heeft het zelfde effect als een gelnagellak, maar hoeft niet onder een LED lamp uitgehard te worden. Twaalf dagen lang mooie nagels, dat kun je je moeder toch niet ontnemen? Kies bijvoorbeeld voor een elegante, vrouwelijke nude tint zoals essie's at the barre.

essie moederdag

De creatieve moeder

Heeft jouw moeder een creatieve geest? Is ze gemakkelijk in de omgang, heeft ze een goed gevoel voor humor en is het een gezellige bende thuis? Dan heb jij een kleurrijke moeder die zeker blij wordt van een speelse, felle kleur. really red van essie is de perfecte keuze. Deze felrode kleur met een oranje ondertoon is sterk gepigmenteerd en matcht perfect met jouw arty mom.

essie moederdag kleur

 

De perfecte moeder

Jouw moeder houdt van structuur. Ze houdt er een strak geplande agenda op na en weet bewonderens waardig het huis altijd spik en span te houden. Ze ziet er altijd tot in de puntjes verzorgd uit en besteed de nodige tijd aan haar perfect rond gevijlde nagels. Van felle kleuren moet ze niets weten, ze houdt het liever au naturel. De kleur tinted love uit de nieuwe TLC collectie van essie is perfect voor jouw moeder. 

Nog een tip waar jouw mama waarschijnlijk heel gelukkig van wordt: de Millionails treatment. Deze all-in-one base- en topcoat zorgt voor instant sterkere nagels.

essie tlc moederdag

 

Welke nagellak kleur past het beste bij jouw moeder?

 

Deel dit artikel
Back to top