Oogmake-up

De beste make-up routine voor kringen onder je ogen

De beste make-up routine voor kringen onder je ogen

Slecht geslapen of heb je altijd een beetje last van donkere kringen onder je ogen? Je bent niet de enige! Om de donkere kringen onder je ogen te camoufleren grijp je vast snel naar een dekkende concealer. Maar als je concealer in combinatie met andere producten onder je ogen gebruikt, werkt dit veel effectiever. Na deze drie stappen zijn de donkere kringen onder je ogen echt verdwenen. So read on!

 

1. Oogcrème

Begin met het aanbrengen van een oogcrème. Dit kan er al voor zorgen dat de donkere kringen oplichten en het kan ook het ontstaan van fijne lijntjes onder je ogen vertragen.

 

2. Concealer

Kies vervolgens voor een concealer met middelmatige tot hoge dekking. Concealers met een hoge dekking zijn dikker en trekken daardoor sneller in lijntjes onder je ogen. De concealer mag één of twee tinten lichter zijn dan je eigen huidskleur. Veeg de concealer niet uit, maar breng hem aan met deppende bewegingen.

 

3. Poeder 

Om de lijntjes onder je ogen te verminderen kun je tot slot een beetje poeder aanbrengen over je concealer. Er bestaan zelfs speciale poeders voor onder je ogen, de zogenoemde 'undereye setting powder'. Tip: voor het beste resultaat kun je de poeder het beste aanbrengen met een zacht oogschaduw sponsje!

 

Beeld: Instagram @lorealmakeup
Deel dit artikel
Back to top