Fashion

De beste looks van het Gouden Televizier-Ring Gala

De beste looks van het Gouden Televizier-Ring Gala

Donderdagavond vond in het Koninklijk Theater Carré de 50ste editie van het Gouden Televizier-Ring Gala plaats. Heel bekend Nederland kwam samen om de televisiepersoonlijkheden van Nederland te eren en de uitreiking van de felbegeerde Televizier-Ring 2015 te vieren. De dresscode was Black Tie dus dat zorgde voor prachtige looks.

Genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring waren Expeditie Robinson, SynDROOM en Streetlab. SynDROOM van Johnny de Mol mocht de Gouden Televizier-Ring 2015 in ontvangst nemen. Johnny de Mol viel nog een keer in de prijzen en kreeg ook de Zilveren Televizier-Ster Man. Chantal Janzen won de Zilveren Televizier-Ster Vrouw en Jan Versteegh mocht de Televizier Aanstormend Talent mee naar huis nemen. Linda de Mol kreeg de Oeuvreprijs voor haar unieke en ongelooflijk grote bijdrage aan de Nederlandse televisie. TrendAlert was aanwezig om al het pracht en praal te aanschouwen. 
 

Hoeveel wij ook van televisie houden, wij worden pas echt warm van de red carpet looks van de prachtige vrouwelijke BN'ers. Terwijl de jurken al uitgebreid bestudeerd zijn, zoomen wij in op haar en make up. Rode lippen, hypnotiserende ogen, prachtige kapsels en glanzende lokken. Kijk mee naar de red carpet glamour tijdens het gala en de wat ons betreft winnende looks van de avond. 

Het Gouden Televizier-Ring gala 2015: de beauty looks

Chantal Janzen
De winnende looks van het Gouden Televizier-Ring Gala 2015

Als er iemand superveel wimpers heeft, dan is het Chantal Janzen wel. Perfect om de False Lash Superstar mascara op aan te brengen, zodat haar blauwe kijkers er nog meer uitspringen. Mooi om dan de lippen heel neutraal te houden en een tint te kiezen die net iets donkerder is dan de eigen lipkleur. De ogen stelen op die manier de show! 
 

Linda de Mol
De winnende looks van het Gouden Televizier-Ring Gala 2015

Linda draagt haar haren los, in grote glamorous krullen. Haar blonde lokken glanzen en matchen perfect bij haar jurk. Met de diamant spray van Elnett blijven sexy krullen zoals die van Linda glanzend én perfect in model. De make-up is naast het oogpotlood heel neutraal gehouden, wat goed werkt bij de jurk vol glitters en pailletten.
 

Geraldine Kemper
De winnende looks van het Gouden Televizier-Ring Gala 2015

Geraldine Kemper is een koningin in zich casual en nonchalant kleden en er dan ook bloedmooi uitzien. Maar vanavond zien we haar in een prachtige galajurk van Claes Iversen. We zien Geraldine het liefst met zo min mogelijk make-up en een winged eyeliner is dan ook precies goed in combinatie met de mooie volle en strakke wenkbrauwen. Haar lokken zijn nonchalant opgestoken met een paar loshangende plukjes rond het gezicht.
 


Nicolette Kluijver
De winnende looks van het Gouden Televizier-Ring Gala 2015

Net zoals Geraldine, koos ook Nicolette Kluijver voor een updo. Een goede keus om de features van het gezicht uit te laten komen en make-up nog meer te laten stralen. Uiteraard draait deze look helemaal om de golden glow en de dieproze lippen. Een beetje blush en een accent op de wimpers en deze look is klaar voor de rode loper.
 
 

NICOLETTE VAN DAM
De winnende looks van het Gouden Televizier-Ring Gala 2015

Nicolette van Dam koos met haar outfit en nagels voor het mooie kobalt blauw, waarmee je zelden de plank misslaat. Ook haar make-up is een klassieker. Accent op de ogen en een healthy glow. That's it. Haar wenkbrauwen zijn licht aangezet en ook al lijkt het misschien alsof ze geen oogschaduw draagt, zorgen de zachte neutrale kleuren hier toch voor een sculpting effect. Eye sculpting is de oogopslag opnieuw vormgeven door eyeliner en mascara en verschillende kleuren oogschaduw, die je bijvoorbeeld met een nude palette heel mooi kunt mengen. Werk van binnen naar buiten en van licht naar donker. Dat is de truc!
 

Ellen ten Damme
De winnende looks van het Gouden Televizier-Ring Gala 2015

Ellen ten Damme stal de show met haar geweldige optreden samen met Barry Atsma. En wie op het podium staat mag best wat meer make-up dan normaal gebruiken! De aarde tinten in zowel haar lippen als ogen passen heel goed bij haar geweldige opgestoken krullenbos. Wil jij hetzelfde kapsel met jouw krullen uitproberen? Maak drie staarten in het midden van je hoofd, één onder, één in het midden en één boven en zet de krullen speels vast met een paar schuifjes. Spray vervolgens de satin volume spray om ervoor te zorgen dat het perfect blijft ziten. Tip voor de lezeressen met blauwe ogen: Aarde tinten (met oranje erin verwerkt) laten de ogen nóg meer stralen.
 


lauren verster
De winnende looks van het Gouden Televizier-Ring Gala 2015

Lauren Verster rockt haar signature boho vlecht met veel volume rond het gezicht. Leuk om de meisjesachtige presentatrice zo klassiek te zien met haar rode lippen en nagels. Wij vinden het dan ook heel mooi dat ze deze look volledig om de kleur rood heeft laten draaien en verder niet heeft geprobeerd om dan ook nog een extra accent op de ogen te leggen. Dat heeft ze hier namelijk helemaal niet nodig!
 

Tess milne
De winnende looks van het Gouden Televizier-Ring Gala 2015

Wat heeft Tess Milne toch een prachtige huid. De kleur en de glow zorgen ervoor dat een gezicht als deze niet veel nodig heeft. De stoere zwarte nagellak maakt de klassieke rode lip net wat spannender en moderner. De Infallible lipstick lijn van L'Oréal Paris heeft de meest prachtige lippenstiften die ook nog eens langhoudend zijn. Het haar straalt dankzij een mooie shine spray. Leuk om een lob op deze manier te stylen! 
 

 

Beeld: Hollandse Hoogte
Deel dit artikel
Back to top