Lichaamsverzorging

De 4 producten die je nodig hebt voor de perfecte tan

De 4 producten die je nodig hebt voor de perfecte tan

Een perfecte tan: dat willen we allemaal wel. Met een zongebruinde huid voel je je namelijk energieker, mooier en optimistischer. Maar hoe bouw je die perfecte, sunkissed tan op? Met deze vier producten!

First thing first: veiligheid gaat boven alles. Smeren met zonnebrand is dus onvermijdelijk! Als je denkt dat je door het gebruik van zonnebrand niet bruin wordt heb je het mis. Zolang je de juiste beschermingsfactor voor jouw huid gebruikt, bouw je echt wel een kleurtje op. De volgende producten helpen je op een veilige manier bruin te worden én je sunkissed glow langer vast te houden.

1. Transparante zonnebrand

Ga je een dagje bakken op het strand? Dan kun je niet zonder een goede zonnebrand. Kies voor een transparante spray, dat kost je minder tijd én witte strepen zijn einde verhaal! De Clear Protect van Garnier is al jaren onze favoriet, aangezien je met deze waterproof variant ook nog eens een duik in zee kunt nemen zonder dat je je meteen weer met zonnebrand aan de slag kunt... 

beach essentials

Garnier Clear Protect transparante zonnebrand, Garnier City Spray, Garnier Sensitive Expert
 

2. Gezichtsspray

Vooral je gezicht en hals zijn erg kwetsbaar en hebben extra zonbescherming nodig. De City Spray van Ambre Solaire is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en beschermd niet alleen tegen UV-straling, maar ook tegen luchtvervuiling. Perfect voor een stedentrip dus. En guess what? Ook de City Spray komt in een handig on-the-go formaat. 

zonnebrand gezicht
 

3. Zonnebrand in reisformaat

Voor noodgevallen, omdat de zon soms zomaar uit het niets tevoorschijn kan komen. Ook als je het niet voorziet. Zorg er daarom voor dat je altijd een kleine verpakking in je tas hebt zitten om je huid te beschermen. De Sensitive Expert komt in een handig reisformaat en is geschikt voor de lichte, gevoelige huid die snel verbrand.

after sun

4. After Sun

Hoe goed je je ook hebt voorbereid, soms kun je uit het niets toch verbranden. Naast een lauwwarme douche en koude, natte handdoeken kan ook een after sun crème voor verkoeling zorgen. Niet alleen een verbrande huid, maar ook een onverbrande huid heeft baat bij het smeren van after sun. Door een goede hydratatie houd je je bruine kleurtje namelijk langer vast!

 

Beeld: Trend Alert
Deel dit artikel
Back to top