Haarverzorging

De 3 haarproducten die je nodig hebt voor mega volume

De 3 haarproducten die je nodig hebt voor mega volume

Het is de nummer één wens op het gebied van haar: volume! En gelukkig spelen merken daarop in en brengen ze allemaal producten op de mark om dit te bereiken. Zowel verzorgende producten (shampoo, conditioner, maskers) als stylingproducten (mousse, spray, lak etc) beloven allemaal wonderen voor jouw lokken. Maar de waarheid is dat je eigenlijk maar 3 producten nodig hebt. En wel deze.  

De keywords voor volumineus haar zijn texture en body. Helaas zien jouw lokken er niet van nature uit (oké, op een aantal geluksvogels na) alsof je net van het strand komt en daarom hebben we wat hulpmiddelen nodig. Dit zijn de 3 haarproducten die je nodig hebt voor mega volume. 

Thickening spray

Thickening spray is met name geschikt voor vrouwen met fijn tot medium fijn haar. Je sprayt het product op (handdoek)droog haar vóór het föhnen, van de wortels tot aan de punten, en de warme lucht zorgt ervoor dat het product extra wordt geactiveerd. De thickening spray geeft het haar extra definitie, waardoor het beter in model blijft. 

De 3 haarproducten die je nodig hebt voor mega volume

Texturizing spray

Het nummer twee product is de texturizing spray, die jouw haar die messy, lived-in look geeft. Denk aan een sexy bedhead. Ook dit product is zeer geschikt voor vrouwen met fijn of steil haar, om te voorkomen dat het slap en saai naar beneden hangt. Maar ook vrouwen die van zichzelf een slag of lichte krul hebben, kunnen de texturizing spray gebruiken de natuur een handje te helpen. Je sprayt het op droog haar.

?De 3 haarproducten die je nodig hebt voor mega volume
Droogshampoo

We kunnen wel zeggen dat droogshampoo de beautywereld heeft veroverd. Terug van weggeweest, maar niet meer alleen als vervanger van de shampoo om die wasbeurt nog even uit te stellen; de droogshampoo fungeert tegenwoordig ook als stylingproduct. Waar we vroeger niet voor dag twee naar de bus grepen, spuiten we nu schaamteloos droogshampoo op pas gewassen haar. Waarom? Omdat pas gewassen haar zacht en slap is en dat willen volume liefhebbers natuurlijk niet. Wat droogshampoo doet, is het neemt de oliën uit het haar op en het geeft de lokken weer leven. 

 

De 3 haarproducten die je nodig hebt voor mega volume

 


Dus wil jij een volumineus, gorgeous va va voom haar dat de hele dag én nacht in model blijft en niet plakkerig aanvoelt? Kies dan voor één of meer van deze producten. 
 

Deel dit artikel
Back to top