Oogmake-up

Dankzij Kendall, Gigi en Bella willen wij blauwe oogschaduw

Dankzij Kendall, Gigi en Bella willen wij blauwe oogschaduw

Het is je vast niet ontgaan dat het Fashion Week seizoen is gestart. In New York worden volop de Fall/Winter 2017-2018 shows gehouden en ons oog viel op één show in het speciaal. Namelijk die van Anna Sui. De modellen werden voor opgemaakt met een opvallende kleur op hun ogen. Zo spotten we Kendall Jenner, Gigi en Bella Hadid met knalblauwe oogschaduw!

We zagen de it-girls met blauwe oogmake-up en donkerrode lipstick en een verder egaal gezicht, en het zag er verrassend mooi uit! Waren we tot nu toe in de ban van nude en roze oogschaduw looks, van deze kleur worden we ook wel heel erg blij voor bijvoorbeeld een feestje. De it-girls rocken de blue eyeshadow look en nu willen wij ook! Ben jij net zo enthousiast als wij en wil je ook met blauwe oogschaduw aan de slag? Wij selecteerde twee paletjes voor je en je shopt ze hieronder!

Meer beauty looks zien? Hier zie je de mooiste make-up looks van New York Fashion Week tot nu toe!Dankzij Kendall, Gigi en Bella willen wij blauwe oogschaduwDankzij Kendall, Gigi en Bella willen wij blauwe oogschaduwDankzij Kendall, Gigi en Bella willen wij blauwe oogschaduw

Beeld: Getty
Deel dit artikel
Back to top