Face & Sculpting

Dankzij deze truc wil je voortaan poeder foundation

Dankzij deze truc wil je voortaan poeder foundation

De focus heeft wat betreft huid en teint de afgelopen jaren vooral gelegen op een glanzende healthy looking skin. Maar de dewy skin mag plaats gaan maken, want er is een nieuwe trend in town, namelijk de cashmere skin. Een soft matte teint die perfect is voor iedereen die een gemengde of vette huid heeft en zo nu en dan klaagt over een glimmende huid.

De cashmere skin is niet super mat en daardoor heel erg draagbaar. Het geheim zit hem in poeder foundation, oftewel compact powders, en dan vooral in het aanbrengen ervan. Nu weten we dat de meeste vrouwen verknocht zijn aan hun vloeibare foundation, omdat deze meer met de huid zou versmelten. Daarnaast bestaat het idee dat compact powder een caky effect zou achter laten, maar niets is minder waar. Het zit 'm namelijk in de manier van aanbrengen. Lees snel verder...
 


Laat het sponsje wat bij de compact powder in het doosje zit links liggen en pak een grote zachte kwast. Breng de poeder foundation vervolgens aan zoals je je bronzer zou aanbrengen. Ga met de kwast over het voorhoofd, de jukbeenderen, neus, kind en de kaaklijn en nek. Dankzij deze techniek verandert de wat jij dacht zware basis van de poeder foundation in een lichte formule. Je zult versteld staan van het resultaat! 


Ga jij weer een compact power proberen?
 

Deel dit artikel
Back to top