Gezichtsverzorging

Dankzij deze tips word je wakker met een perfecte huid

Dankzij deze tips word je wakker met een perfecte huid

Iedereen weet dat genoeg slaap goed is voor -nouja eigenlijk alles- maar met name voor je huid. Je denkt misschien dat er in één nacht geen wonderen kunnen gebeuren, maar toch is dit zo. Die (minimaal) acht uurtjes slaap zorgen voor de herstel van de huid en helemaal wanneer je de juiste producten gebruikt, zie je de volgende dag een verschil van dag en nacht! Ja dat is een woordgrapje;).

Slapen maakt mooi, en dankzij deze 6 tips en tricks word je ook echt wakker met een perfecte huid. Ben jij er klaar voor om een sleeping beauty te worden?

 

1. Nachtcrème

Je huid gaat zich 's nachts herstellen, dus het beste wat je kunt doen is een hydraterende nachtcrème aanbrengen, zodat je de volgende ochtend wakker wordt met een zichtbaar gehydrateerde en stralende huid. 

 

2. Kleimasker

Gebruik een kleimasker zodra je merkt dat je acne krijgt. Breng het kleimasker aan in de avond en volg deze op door een nachtcrème. Een kleimasker verwijdert namelijk onzuiverheden en je zult merken dat je huid de volgende ochtend veel rustiger en egaler is.
 

3. Oogmasker

Wist je dat er tegenwoordig oogmaskers zijn die helpen bij het opnemen van producten en opgezwollen ogen én rimpels tegengaan. De maskers zijn van zijde en pluspunt: je slaapt iets langer door doordat het ook nog eens het licht tegenhoudt. 

 

4. Vitamine C

Vitamine C is dé kracht achter het aanmaken van collageen. En collageen zorgt er weer voor dat je huid er jong, gehydrateerd en plumped uitziet! Ziet jouw huid er een beetje dof uit de laatste tijd? Dan móet je dit proberen. Er zijn verschillende vitamine C boosters in de vorm van een serum of olie. Breng een paar druppels aan op je gezicht en masseer het in de huid voor het slapengaan en je wordt wakker met een helder gezicht!
 

5. Rozenwater

Wanneer je een gevoelige huid hebt die snel reageert op producten dan is rozenwater voor jou de uitkomst. Rozenwater kalmeert en verzacht de huid! 

 

6. Sheet mask

Last but not least, onze all time favorite: de sheet mask. Een sheet mask helpt bij het hydrateren, ophelderen, verzorgen, reinigen, verstevigen en liften van de huid! Goals! 

 

Deel dit artikel
Back to top