Haarverzorging

Dankzij deze Koreaanse haartrend is fönhen verleden tijd

Dankzij deze Koreaanse haartrend is fönhen verleden tijd

Korea is het land waar je moet zijn voor ingenieuze technische snufjes en het spotten van de nieuwste trends. Zo is ook nu weer gebleken, want ze hebben weer iets nieuws bedacht, namelijk…houd je vast, een C-Curl permanentje. Als je groot fan bent van een vers geföhnde coupe dan is dit absoluut iets voor jou. We leggen het even uit.

C-Curl

De C-Curl is een nieuwe manier van permanenten waardoor je stijle lokken krijgt met aan de onderkant een subtiele krul. Eigenlijk hetzelfde effect dat je krijgt wanneer je bij de kapper bent geweest voor een föhnbeurt (of als je zelf wel raad weet met een föhn). Deze permanentsoort betekent dus dat je de föhnsessies kunt schrappen van je ochtendroutine. Daar zijn je haren vast heel blij mee, want ze krijgen even rust. 

Bij deze haartrend zijn er overigens meerdere opties mogelijk, zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een krul naar binnen of naar buiten. Hoever je de krullen in laat zetten is ook geheel aan jou...en afhankelijk van je haarlengte uiteraard.

We willen trouwens niet pretenderen dat C-Curling helemaal niet schadelijk is voor je haar, maar één C-Curl beurt versus twintig föhnbeurten; do the math

Ga jij ook voor de C-Curl?

Deel dit artikel
Back to top