Beauty

Dankzij deze app kun je alle nagellakkleuren testen

Dankzij deze app kun je alle nagellakkleuren testen

Het is zover, je hebt eindelijk een afspraak gemaakt bij de nagelsalon. De vorm van jouw nagels heb je zo uitgekozen, maar de kleur… daar ben je nog niet helemaal over uit. Soms is het moeilijk voor te stellen hoe een kleur er daadwerkelijk op jouw nagels uitziet. Voor deze struggle heeft iemand een super toffe hack bedacht. Lees hem hieronder!

Snapchat?!

Wanneer je Snapchat al gebruikt wist je misschien al dat je sinds kort zelf stickers kunt maken. Dit doe je door een deel uit de foto te omcirkelen, hierdoor ontstaat er een sticker. Deze sticker wordt automatisch opgeslagen en kun je daarna gebruiken in jouw foto. Heel leuk denk jij misschien, maar hoe kan ik dan verschillende nagellakkleuren testen? Nou, dat doe je als volgt:

Fotografeer jouw hand én een nagelwiel (je weet wel, zo'n voorbeeld met nepnagels, die in verschillende kleuren gelakt zijn). Je voelt hem al aankomen: maak van de nagels op de nagelwiel stickers en plaats de stickers op alle nagels van jouw hand en zie hoe de kleur er uit komt te zien! Zo kun je testen hoe een kleur staat zonder dat je je nagels hoeft te lakken en eventueel er weer af hoeft te halen! 

Ga jij deze hack uitproberen?
 

Beeld: Instagram, @essiepolish

Deel dit artikel
Back to top