Beauty

Dé makeup trends die 2017 gaan domineren

Dé makeup trends die 2017 gaan domineren

Beauty lovers kunnen hun hart ophalen. De eerste nagellak trend is al gespot en ook op makeup gebied heeft 2017 een hoop moois voor ons in petto. Je vindt hieronder een overzicht van de makeup trends die dit jaar gaan domineren. Kijk je mee?
 

1. Breathing face

In 2017 gaan we voor een gezonde en stralende huid. Dit betekent minder contouren and less baking. Ons gezicht mag lekker ademen. 


2. Monochroom

Oogschaduw en lipstick in precies dezelfde kleur; een must voor de monochroom makeup trend.


Backstage Kenzo


3. Black liner interrupted

Een zwart lijntje op de onderste oogrand is helemaal terug, alleen laten we de uiteindes voortaan ‘oogpotlood vrij’. 


Backstage 3.1 Philliplim


4. Shiny lips

In 2016 was een matte lipstick groot favoriet, dit jaar mogen de lippen weer lekker glimmen. De modellen van Chanel weten hier zo te zien wel raad mee.


5. Pretty in pink

Denk aan roze als dé nieuwe neutrale kleur. Je wangen, lippen, oogleden; het mooie is dat je deze tint op op elk gedeelte van het gezicht kunt aanbrengen voor een frisse look en mooie gloed.


Backstage Paul Smith


6. Rechte wenkies

Eerder lieten we je al weten dat strak getekende hoekige wenkbrauwen passé zijn. In 2017 ben je met rechte en natuurlijke geëpileerde wenkies helemaal on trend.


Backstage Givengy


7. Three dimensional lips

Volgend jaar is drie dimensionale lipstick het helemaal. Van een ombré effect tot een flinke laag glitters op de lippen; niets is gek genoeg. Lijken die glitterlippen jou ook wel wat? Zie hier hoe je ze makkelijk zelf creëert. 


Catwalk Fendi


Welke make-up trend zie jij jezelf wel rocken?
?

Beeld: Instagram @31philliplim, @bellahadid, @kenzo, @chanelofficial, @ paulsmithdesign, @givenchyofficial, @thegarmsguide2
Deel dit artikel
Back to top