Fashion

Chrissy Teigen uit de kleren voor Women’s Health

Chrissy Teigen uit de kleren voor Women’s Health

Chrissy Teigen is het covermodel van het september 2015 nummer, The Naked Issue, van Women's Health UK. Verschillende celebrities gingen uit de kleren, waaronder de prachtige Chrissy Teigen, die door het magazine werd geselecteerd als de ster van de editie. Bekijk de covershoot hier!

John Wright mocht de vrouw van John Legend voor het magazine fotograferen. De 29-jarige Chrissy Teigen ziet er geweldig uit op de foto's die minimaal bewerkt zijn. Op de cover staat in kleine letters 'Chrissy Teigen laughs in the face of stretch marks', waarmee het model wil laten zien dat je in elke maat te maken hebt met striae en het niet langer een taboe mag zijn.

In het interview vertelt ze over haar voeding en sportroutine. "Ik was altijd heel trots dat ik niet hoefde te sporten, maar op gegeven moment bereik je een leeftijd dat je eraan moet geloven. Ik wil champagne drinken en ik houd van eten en gezellig dineren. Ik ga dan liever een uur sporten, zodat ik dat evengoed kan blijven doen," zegt Chrissy.

 

Chrissy Teigen uit de kleren voor Women’s HealthChrissy Teigen uit de kleren voor Women’s HealthChrissy Teigen uit de kleren voor Women’s Health

Wist je dat Chrissy Teigen altijd on-trend is? Zoals hier, met haar selfie met masker en Bronde haar.

Deel dit artikel
Back to top