Fashion

Chanel FW15 show report: Brasserie Gabrielle

Chanel FW15 show report: Brasserie Gabrielle

De Chanel show is er ieder seizoen weer eentje om naar uit te kijken. Qua locatie en setting pakt Karl Lagerfeld altijd flink uit. Vorig seizoen liet Karl zijn favoriete modellen een protest march lopen en een jaar geleden bevonden de genodigden zich in de Chanel supermarché. Dit jaar werden de gasten ontvangen in Brasserie Gabrielle.

De Chanel catwalk show tijdens Paris Fashion Week was weer een happening in een stijlvolle set up met veel leuke Chanel-details waar volop over werd ge-Instagramd door alle aanwezigen. Brasserie Gabrielle -overbodig om te noemen, maar vernoemd naar de oprichtster van het modehuis- had alles wat je van een Parijse brasserie verwacht; grote chique draaideuren, een deftig houten interieur en een grote bar mét 'personeel' waar de modellen aan zaten, wanneer ze niet over de catwalk liepen. De genodigden zaten in lunch setting op knusse bankjes en aan tafeltjes. 

Brasserie Gabrielle


De fall/winter 2015 ready-to-wear collectie is Frans en chique en de brasserie en de sfeer versterkt de looks. We zien het iconische Chanel jasje in verschillende gedaantes, veel zwart-wit, charmante geruite mantelpakjes en tweedjasjes. Leuk weetje: misschien was het je al opgevallen dat Cara Delevingne dit seizoen nog niet eerder in een show meeliep. Ze maakt haar eerste appearance voor Chanel. Op Instagram bedankt Cara Karl voor zijn support en noemt ze hem haar idool (zie onderste foto). We verzamelden de leukste impressies voor je:

 

 

The Show #CCtheReadyToWear #CCtheShow #BrasserieChanel #PFW #Chanel #FallWinter

Een video die is geplaatst door CHANEL (@chanelofficial) op

 

The Show #CCtheReadyToWear #CCtheShow #BrasserieChanel #PFW #Chanel #FallWinter

Een foto die is geplaatst door CHANEL (@chanelofficial) op

 

Cara & Kendall Backstage #CCtheReadyToWear #CCtheShow #BrasserieChanel #PFW #Chanel #FallWinter

Een foto die is geplaatst door CHANEL (@chanelofficial) op

 

Thank you again @karllagerfeld @chanelofficial I am so grateful for all your support and flare for pushing boundaries! You are my idol ??x

Een foto die is geplaatst door Cara Delevingne (@caradelevingne) op

Deel dit artikel
Back to top