Face & Sculpting

Bye Bye Make-up meltdown, Get summerproof!

Bye Bye Make-up meltdown, Get summerproof!

Waterproof equals summerproof, is het motto van dit seizoen. Want of je nou op het strand ligt te bakken, zit weg te smelten achter je scherm of op de fiets overvallen wordt door een zomers buitje, jouw make-up moet waterbestendig zijn! 

Thank God voor waterproof make-up... We willen in de zomer natuurlijk ook goed voor de dag komen, maar niet met kringen onder de ogen eindigen omdat de mascara is uitgelopen door het warme weer, of met een foundation over straat gaan die er voor de helft is afgesmolten. Mooi opgemaakt de zomer door hoeft niet moeilijk te zijn! 

Bye Bye Make-up meltdown? Get summerproof!
Mascara

Vraag een vrouw zonder welke make-up ze ABSOLUUT NIET de deur uitgaat, dan antwoordt 9 van de 10: 'Mascara!'. Die volle en lange wimpers zorgen ervoor dat je er wakker en zelfs verleidelijk uitziet en wie wil dat nou niet in de zomer? Kies voor de Volume Million Lashes in waterproof van L'Oréal Paris voor perfect volume en separatie van de wimpers of de waterproof L'Oréal Paris False Lash Wings voor het false lash effect. 
 

TIP: Waterproof mascara verwijder je gemakkelijk met eye make-up remover op basis van olie. Houd bij het verwijderen van waterproof mascara een minuutje lang watjes doordrenkt met product tegen jouw ogen aan en wrijf heel zachtjes de oogmake-up van het gezicht. Easy does it! 

Bye Bye Make-up meltdown, Get summerproof!
Eyeliner

Is de winged eyeliner een onmisbaar onderdeel van jouw look? Dan wil je dit waarschijnlijk ook op jouw festival of zwembadfeestje kunnen dragen. Zorg daarom voor een eyeliner die ook daadwerkelijk op zijn plek blijft zitten, zoals de Super Liner Perfect Slim van L'Oréal Paris. Deze eyeliner heeft een heel fijne stifttop waarmee je heel precies een zwarte lijn kunt zetten. Wil je een nog intensere look? Kies dan voor de Super Liner Gel Intenza. Deze eyeliner komt in een potje met een kwastje, hij droogt snel, blijft 24 uur zitten en is waterproof. Hallelújah!
 

Bye Bye Make-up meltdown? Get summerproof!

Foundation

Niet iedereen is gezegend met een perfecte huid en wanneer jij acne of vlekjes hebt, dan kan het zijn dat je graag een beetje foundation draagt om jouw onzuiverheden te verbergen en de huid te egaliseren. De Infallible 24H Stay Fresh Foundation gaat een make-up meltdown tegen en zorgt dat je er fris uit blijft zien. Heb je een vette huid? Dan is de Infallible 24H-Matte Foundation geschikter. Een glowy skin kan heel mooi zijn, maar een glimmende, vettige huid ziet er minder fris uit. Maar let wel op: less is more, teveel product is nooit mooi, maar in de zon al helemaal niet.


Bye Bye Make-up meltdown? Get summerproof!

Don't worry, about a thing... dus ook niet over je make-up! ;-)

Happy Summer!
 

GIVEAWAY

Ook summerproof worden? We geven 5x de L'Oréal Paris False Lash Wings Waterproof weg. Wil jij kans maken? Meedoen is heel gemakkelijk. Stuur een e-mail naar info@trendalert.nl met jouw naam en adresgegevens! En wie weet ontvang jij binnenkort de False Lash Wings Waterproof thuis thuis! LET OP! DEZE WINACTIE IS GESLOTEN!

Deel dit artikel
Back to top