Gezichtsverzorging

Bewezen: slaap maakt je mooier

Bewezen: slaap maakt je mooier

Ooit was 9 of 8 uur de norm, maar tegenwoordig slapen steeds meer mensen nog maar 6 uur per nacht. De 46-jarige Sarah ging de uitdaging aan om erachter te komen wat voor impact minder slaap heeft en deed een aantal schokkende ontdekkingen. L'Oréal Paris komt tegelijkertijd met de sleepmask, een maskercrème dat slaaptekort maskeert. Perfect timing!  

De Britse Sarah Chalmers deed mee aan een slaaponderzoek voor Daily Mail. Het slaaponderzoek werkt alsvolgt: Sarah Chalmers moest voor het onderzoek allereerst een nacht van 4 uur maken. Na drie normale 'recovery' nachten, moest Sarah vijf nachten achter elkaar 6 uur slapen. Het resultaat? Een aanzienlijk slechter concentratievermogen, geheugen en immuunsysteem, minder geduld en een slechtere huid. Zoals dermatoloog Dr Anita Sturnham uitlegt: "Slaap tekort leidt tot een doffe huid, zichtbaardere lijnen en rimpels, opgezwollen ogen en donkere kringen. Als je niet genoeg slaap krijgt, stijgt het cortisolgehalte in het lichaam en dit breekt collageen af. Terwijl collageen juist houdt de huid glad en jong houdt."

Sarah had, net zoals wij, geen idee dat één of twee uur minder slaap zoveel impact kon hebben. Haar huid was niet alleen roder, haar poriën waren twee keer zo groot. Sarah vertelt: "I look much older than my 46 years. My eyes have dark rings underneath and my skin is lacklustre, with pores so enlarged I can see them from a distance. To top it all off, a couple of spots are beginning to develop on my chin." Bekijk zelf de voor en na foto hier


Nieuw: Extraordinary Oil nightmask

Nu we weten hoe belangrijk slaap is voor jouw huid, is het tijd voor de volgende stap. Want wanneer jouw huid 's nachts aan het herstellen is, kan het wel wat hulp gebruiken. L'Oréal Paris lanceerde onlangs de Extraordinary Oil nightmask, de eerste maskercrème dat slaaptekort maskeert. Deze nieuwe masker-crème op basis van Royal Jelly en essentiële oliën zoals Imperate Preciosa, lavendel en rozemarijn gecombineerd met kostbare oliën van muskusroos en Argan is een intens voedende nachtverzorging om een (droge) huid extra te voeden en natuurlijk herstel te ondersteunen. YES, PLEASE! De crème kan dagelijks gebruikt worden als nachtverzorging, maar ook enkele keren per week als een intens voedend masker om een zeer droge, kwetsbare huid te voeden en kalmeren. 2-in-1, daar houden we van!

Nachtverzorging: Breng een dun laagje aan op een gereinigde huid en masseer de emulsie met langzame, circulerende bewegingen over de wangen, het voorhoofd en de T-zone. 

Masker: Breng een royale laag aan op een gereinigde huid en laat het masker eventjes inwerken. De rijke, romige textuur hult de huid in een zijdezachte sluier en geeft de droge huid een extra comfortabel gevoel tijdens de nachtrust. 

Dit is wat 6 uur slaap met jouw gezicht doet


 

GIVEAWAY

Wij supporten natuurlijk graag een mooie huid, dus geven wij 3x de Extraordinary Oil nightmask t.w.v. €16,99 weg. Wil jij kans maken? Meedoen is heel gemakkelijk. Stuur een e-mail naar info@trendalert.nl met jouw naam en adresgegevens! En wie weet ontvang jij binnenkort de Extraordinary Oil nightmask thuis! LET OP! Deze winactie is gesloten!


Bron

Deel dit artikel
Back to top