Beauty

Bewaar deze beautyproducten in je koelkast

Bewaar deze beautyproducten in je koelkast

Bewaar jij je beautyproducten ook op je make-up tafel of in de badkamer? Better think twice. Want veel producten doen het veel beter als je ze in de koelkast opbergt. Wij hebben hieronder de producten even voor je op een rijtje gezet. Doe er je voordeel mee! 

 

Oogcrème 

Door de koude temperatuur werkt de crème veel beter werken. Je bloedvaten vernauwen hierdoor sneller en daardoor zijn je wallen minder zichtbaar.

 

Maskertjes

Dit is hetzelfde verhaal als bij de oogcrème. Je huid wordt minder rood door de kou. Daarnaast kalmeert je gezicht sneller door een koud masker dan door een warm masker.

 

Parfum

Ruik jij je parfum op een gegeven moment niet meer zo sterk? Dat kan te maken hebben met de plek waar je jouw parfum bewaart. Warmte en licht kunnen namelijk de balans van geurstoffen verstoren. 

 

Nagellak

Je kunt de houdbaarheidsdatum van je nagellak verlengen, simpelweg door hem in de koelkast te bewaren. De kou zorgt er voor dat je lak niet verdikt. 

 

Lippenstift en lippenbalsem

Maar doe dit alleen als je lippenstift gesmolten is... Gooi hem dan dus vooral niet weg, maar leg het even in de koelkast. Binnen een uur is je lippenstift weer de oude!

 

Weet jij nog een beautyproduct die je het beste kunt bewaren in de koelkast? Laat het ons hieronder weten!

 

 

 

Deel dit artikel
Back to top