Fashion

Best dressed: Glamour Awards in Londen

Best dressed: Glamour Awards in Londen

Awards season is in volle gang! Terwijl de meesten gisteren nog aan het bijkomen waren van de CFDA Fashion Awards van maandagavond, vonden gisteren alweer de Glamour Awards in Londen plaats.  

De winnaars in het kort: Fearne Cotton mocht de Radio Personality award in ontvangst nemen uit handen van James Bay. Fearne nam vorige week na 10 jaar afscheid van BBC radio 1. "It was all my pleasure," aldus de knappe blondine. Suki Waterhouse werd bekroond tot Next Breakthrough en Ellie Goulding ontving de prijs voor Cointreau Solo Artist. Kerry Washington is International TV actrice en Kate Hudson ging naar huis met de Entrepreneur award. Tenslotte werd Calvin Harris benoemd tot Man of the Year.... En wij bekroonden deze zes vrouwen als best dressed. Kijk en geniet!

Best Dressed


Best dressed: Glamour Awards in LondenDe zwangere Fearne Cotton zag er prachtig uit in een rood mini jurkje

Best dressed: Glamour Awards in LondenOok Kate Hudson ging voor rood in een lange geplooide jurk met diepe V-neck

Best dressed: Glamour Awards in LondenEllie Goulding showde niet alleen haar prachtige benen, ze liet ook zien dat ze bovenop de trends zit met haar geveterde decolleté

Best dressed: Glamour Awards in LondenKerry Washington koos voor een bewerkte rok met split en crop top

Best dressed: Glamour Awards in LondenSuki Waterhouse ging voor chic in een lange zwarte avondjurk 

Best dressed: Glamour Awards in LondenLast but not least: Rosie Huntington-Whiteley in roodoranje en goud met hoge split en blote rug. 

Beeld: Getty
Deel dit artikel
Back to top