Beauty

Best Beauty looks @ New York Fashion Week S/S ‘17

Best Beauty looks @ New York Fashion Week S/S ‘17

New York Fashion Week S/S '17 is in volle gang en het Maybelline New York team is aanwezig om de make-up looks bij de outfits te verzorgen. Mocht je geen tijd hebben om alles bij te houden, don't worry, wij hebben de allermooiste beauty looks voor je geselecteerd.

Wij worden blij van nieuwe collecties, maar nog meer van de mooie make-up. De looks zijn heerlijk gevarieerd: smokey eyes, eyeliner, oogschaduw en ombre lippen. Bekijk de mooiste beauty looks van New York Fashion Week S/S '17 tot nu toe! 

Opening Ceremony

Voor de beauty look van Opening Ceremony is met behulp van make-up geprobeerd een Aziatische oogopslag te creëeren. Namelijk door een eyeliner vanaf het einde van het oog door te trekken in een punt. Ook wordt de huid bij de slapen iets naar achteren getrokken, zijn de wenkbrauwen met zwart aangezet en is de huid bleek gemaakt.
Best Beauty looks @ New York Fashion Week S/S ‘17

Rebecca Minkoff

De modellen van Rebecca Minkoff kregen een sexy smokey eye aangemeten. Sommigen met groene tinten en anderen met blauw/grijze tinten. De rest van de make-up look werd natuurlijk gehouden. Even een borsteltje door de wenkbrauwen en voilá!
Best Beauty looks @ New York Fashion Week S/S ‘17

Jason Wu

Ook de mannequins van Jason Wu liepen er fresh faced en met minimale make-up bij. Dewy skin en de wenkbrauwen lichtjes aangezet. Een aantal modellen kregen een felle ombre lip met de kleuren rood, oranje en roze. Dat noemen we nog eens spring make-up! 
Best Beauty looks @ New York Fashion Week S/S ‘17

Marissa Webb

Pak je oogschaduwpalet er maar alvast bij. Deze look wil je proberen. Op het bovenlid breng je heel lichtgroen aan en onder het oog een koperkleur, het liefst met gouden glitters. Een beetje balsem op de lippen en highlighter op de jukbeenderen maakt de look af.
Marissa Webb NYFW

Zimmermann

Ook bij Zimmermann worden er twee kleuren voor de oogmake-up gebruikt. Nude op de oogleden en een grijs/paars oogpotlood langs de wimperrand onder de ogen. De wenkbrauwen zijn extra aangezet en lichtroze blush zorgt voor een frisse look!Best Beauty looks @ New York Fashion Week S/S ‘17

Derek Lam 

De modellen van Derek Lam kregen subtiele make-up voor de show. Volle en natuurlijke wenkbrauwen die omhoog geborsteld zijn. Voor de ogen werd er gewerkt met brons- en bruintinten. Op de oogleden lichte peachy oogschaduw en onder de ogen een glitter lijntje. Voor de lippen is er een nude lipstick gekozen. 

Reem Acra

Bij Reem Acra draaide het niet zozeer om de opvallende make-up, maar stonden de chique kapsels meer in de schijnwerpers. Er werd voor een natural make-up look gekozen: verlengende mascara, lichtroze blush en goed aangezette wenkbrauwen. Het haar is gekruld en vervolgens elegant opgestoken. 

 

Welke make-up look vind jij het mooist? Laat het ons hieronder weten!

Deel dit artikel
Back to top