Beauty

Beauty voornemens & trends voor 2016

Beauty voornemens & trends voor 2016

Stoppen met roken, gezond eten, meer sporten, afvallen en ga zo maar door. Goede voornemens voor het nieuwe jaar hebben we (stiekem) allemaal. Ook op het gebied van make-up en verzorging is er altijd ruimte voor verbetering. Deze producten moet je in 2016 in je beauty case hebben! 

In 2016 gaan we het helemaal anders aanpakken. Misschien wil je meer make-up gaan dragen of wie weet zit jij vast in een make-up routine en wil je verandering! 
Wij helpen jou op weg met deze beautyvoornemens en we geven jou een preview van de nieuwste producten die in 2016 worden gelanceerd!
 

BEAUTY VOORNEMENS

Beauty voornemens & trends voor 2016
#1 Reinigen & verzorgen

Een stralende huid begint bij een goede dagelijkse verzorging. Gebruik dagcrème en/of nachtcrème en verwen jouw huid zo nu en dan met een masker. Verzorgen en reinigen zijn onlosmakelijk verbonden en jij vergeet vast wel eens jouw make-up van je gezicht te halen in de avond. Dat mag in 2016 écht niet meer gebeuren. Reiniging is key voor mooie huid. Ook als je geen make-up hebt aangebracht, zul je jouw gezicht moeten reinigen om vuil van buitenaf, bijvoorbeeld uitlaatgassen en andere stoffen in de lucht, te verwijderen. En bedenk je eens hoe vaak je je gezicht aanraakt en met je handen onbedoeld vuil of vet op je huid smeert. Met de zachte Extraordinary Oil reinigingsmelk haal je zonder moeite alle make-up en vuil van je gezicht.

Beauty voornemens & trends voor 2016
#2 Experimenteer

Ren jij 's ochtends altijd de deur uit met hoogstens een beetje mascara op je wimpers? Nog een beautyvoornemen voor 2016: experimenteer met make-up en kijk eens verder dan jouw vertrouwde en veilige routine. Benadruk jouw sterke punten of doe eens gek en probeer iets nieuws. Bijvoorbeeld een coole eyeliner look. Moeite met eyeliner aanbrengen? Gebruik dan de Super Liner Perfect Slim en ga eens een avondje oefenen. Practice makes perfect! Of denk jij dat je geen type bent voor oogschaduw? Met La Palette Nude van Color Riche kun je prachtige looks creëren, van soft natural oogmake-up tot een smokey eye look. Lees eerst even deze oogschaduwtipsStep out of your comfortzone!  
 

Goede beautyvoornemens voor 2016
#3 Kleur je lippen

Draag jij nooit een lipstick? Dan is ook dit een goed voornemen voor 2016! Een lipstick kan zoveel voor je doen; je gezicht sprekender maken, een outfit afmaken en zelfs je lippen verzorgen. Veel vrouwen denken dat een felle kleur lipstick niet staat, maar probeer het eens! Je zult versteld staan van het resultaat. Kies jij voor Perfect Red of een mooie pink uit de La Vie En Rose Collection Exclusive zoals de felroze van Doutzen of J.Lo's paars-roze

 

Beauty voornemens & trends voor 2016

BEAUTY TRENDS 2016

Eye sculpting

2016 staat in het teken van sculpten. Denk je dat de sculpting techniek alleen voor huid mogelijk is? Komend lenteseizoen gaat de ‘contouring’ trend een stap verder: behalve de gezichtscontouren kun je ook de ogen vormgeven, door de oogcontouren te accentueren en te definiëren. Hoe je dat doet? Met behulp van de False Lash Wings Sculpt. Het kamborsteltje separeert de wimpers stuk voor stuk, brengt ze in model en verdeelt gelijkmatig de mascara. Daarnaast is het innovatieve borsteltje zo vormgegeven dat het bij het aanbrengen van de mascara de wimeraanzet raakt en zo een lijntje zet, ook wel 'tightlining' genoemd. Ga het zelf uitproberen en speel met jouw oogvorm! Sculpten van het gezicht kan bovendien binnenkort met het handige Infallible Sculpt palette en de Infallible Sculpt Blush trio. 

Beauty voornemens & trends voor 2016De nieuwe foundation

Je hebt vast wel eens gehoord van de term 'dewy skin'. Een dewy skin is een gehydrateerde, glanzende huid, die eigenlijk iedereen wel wil hebben. Bovendien is het dé skintrend voor komend lente-/zomerseizoen. Met de Nude Magique Cushion Foundation creëer je gemakkelijk zo'n egale, frisse teint met de begeerlijke dauwachtige gloed. Het geheim zit hem in de nieuwe manier van aanbrengen! Je dept het sponsje op het foundationkussentje (cushion) waardoor precies de juiste hoeveelheid vrijkomt, en brengt deze vervolgens met tappende bewegingen aan op je huid; een nieuwe aanbrengtechniek en een revolutie in de foundationroutine! Gebruik jij nooit foundation? Dan is dit misschien wel eindelijk dé foundation voor die frisse look!

Het geheim zit hem in de nieuwe manier van aanbrengen?
Lipstick is back!

De lipstick is een comeback aan het maken, we geven je niet voor niets een voornemen om meer lipstick te dragen! Was jij nog niet zo'n lipstickdrager? Dan word je het wel bij het zien van dit prachtige nieuwe lip palette van Color Riche. In het palette vind je maar liefst zes verschillende kleuren crèmelipstick, zowel mat als glanzend, en een kwastje om het mee aan te brengen. De luxe verpakking ziet er niet alleen prachtig uit, je neemt hem ook gemakkelijk mee. Het palette komt in twee kleuren, dus ga jij voor zes tinten rood of zes tinten roze?

Het geheim zit hem in de nieuwe manier van aanbrengen?

 

 

Welk voornemen of welke trend zie jij wel zitten? 

Deel dit artikel
Back to top