Beauty

Beauty talk: Trend Alert kletst met topmodel Luma Grothe

Beauty talk: Trend Alert kletst met topmodel Luma Grothe

Afgelopen week was Trend Alert in Parijs op de set van L'Oréal Paris waar alle beelden van de nieuwe Infallible Paint campagne werden geschoten. Hoofdredacteur Daphne kletste een paar minuutjes met topmodel Luma Grothe over de nieuwe make-uplijn, haar skincare routine, beauty tips en favorieten. Lees het interview hier!

Ik weet het nog als de dag van gisteren. TrendAlert.nl was nèt online gegaan (maart 2015) en we kregen een persbericht binnen van een bijzondermooi en jong model dat net was aangekondigd als het nieuwe gezicht van L'Oréal Paris. Luma Grothe was slechts 21 jaar en práchtig - want: Duitse, Japanse, Afrikaanse, Braziliaanse roots - te zien aan de foto's en video's die bij het persbericht waren geleverd.

Ik schreef er een artikel over en ben haar gaan volgen. Sindsdien heb ik de mooiste shots van het Braziliaanse model langs zien komen. Niet alleen van L'Oréal Paris, ook in menig magazine en op veel catwalks. En nu 1,5 jaar later mocht ik zelf op de set erbij zijn om te zien hoe de mooie Luma de camera bespeelt (wat een talent!) en werd vastgelegd. Tussen de shoots door sprak ik met het supervriendelijke topmodel over haar beauty en make-up tips en favorieten. Lees het interview hieronder!  Beauty talk: Trend Alert kletst met topmodel Luma GrotheLuma was hier een video aan het opnemen voor de Total Cover palette van Infallible Paint (Foto: Daphne) 


Wat vind je van de nieuwe Infallible Paint collectie? 
"I like it - It's nice. Het is een heel erg uitgesproken lijn, met felle kleuren dus je moet er wel momenten voor creëeren. Maar het is leuk dat je echt een look kunt neerzetten. Je moet er ook wel zelfvertrouwen voor hebben."

Heb je een favoriet product? 
"Ik doe meestal een 'no makeup' make-up, dus heel erg simpel. Ik gebruik Infallible wel, maar dan de foundation uit de eerste lijn, Infallible 24h-Matte. Ik gebruik deze altijd voor mijn huid, het is zo'n goede foundation! En ik gebruik de Nude Magique Cushion Foundation, I love that - het is zo natuurlijk. Dit is ook één van mijn favorieten." 
Beauty talk: Trend Alert kletst met topmodel Luma Grothe
No makeup make-up! Hoe mooi is Luma's huid? (Foto: Instagram @thelumagrothe)


Als je voor de rest van je leven nog maar één make-upproduct mocht gebruiken, welke zou het dan zijn?
"Goede vraag. Ik denk dat het lipstick zou zijn. Ik kan niet leven zonder lipstick. Zelfs als je niets op je gezicht hebt, dan staat een mooie lipstick nog steeds mooi." 

Wat is je favoriete lipkleur? 
"Roze. En dan een felroze."

Roze lipstick is Luma's favoriet! (Foto: Instagram @thelumagrothe)

Wat is je beauty routine? 
"Als ik niet aan het werk ben, dan hou ik ervan om mijn huid clean te houden. Ik moet mijn huid echt laten ademen, het is anders als je in fashion werkt, omdat je altijd veel make-up op hebt wanneer je aan het werk bent. Maar mijn beauty routine bestaat uit: iedere avond voordat ik naar bed ga reinig ik mijn huid heel erg goed, twee of drie keer per week exfoliëren, altijd zachtjes met de huid omgaan, nooit hard. Altijd oogcrème op voor het slapen gaan en de huid heel erg goed hydrateren en ga - nooit, maar dan ook nooit het huis uit zonder dat je een een beschermde factor op je huid hebt aangebracht. Zelfs als het bewolkt is. Smeer altijd een factor."
Beauty talk: Trend Alert kletst met topmodel Luma Grothe
Luma werd hier ge'draped'. Dit is een contour techniek aan de hand van blush! (Foto: Daphne)
Beauty talk: Trend Alert kletst met topmodel Luma Grothe
Make-up op de set van Infallible Paint (Foto: Instagram @lorealmakeup)

Wat is volgens jou de beste manier om je gezicht te reinigen?
"Voor make-up micellair water. Dat is heel erg goed. En nu heeft L'Oréal Paris een nieuw product, het is nog niet uitgebracht, maar ik heb al een sample. Het is een soort roze pot met crème en het haalt al je make-up eraf, zelfs waterproof en dan spoel je het er gewoon af. It's amazing!"
 
Wat is het beste beauty advies dat je ooit hebt gehad?
"Mijn oma leerde mij hoe ik mijn gezicht iedere ochtend een massage geef. Ze doet het 's ochtends en 's avonds, maar ik vind het teveel werk. Ik wil 's avonds gewoon slapen, maar in de ochtend dan doe ik het wel. Dan masseer ik mijn gezicht vijf minuutjes met crème om de bloedstroom op gang te helpen. Zij heeft een geweldige huid, dus het werkt!" 

Beauty talk: Trend Alert kletst met topmodel Luma Grothe
Natuurlijk moest er ook even een foto gemaakt worden met Luma :)
 

Shop Luma's favorieten hieronder!

Deel dit artikel
Back to top