Beauty

Beauty Review: Color Riche l'Extraordinaire

Beauty Review: Color Riche l'Extraordinaire

L'Oréal Paris heeft met Color Riche l'Extraordinaire een nieuwe generatie lipstick ontwikkeld, die zoveel meer zijn dan een traditionele lipstick, gloss of lippenbalsem. De inspiratiebron was de iconische lipstick van een Parissienne en de Color Riche l'Extraordinaire lijn staat dan ook symbool voor vrouwelijkheid. 
 

Het zijn van een Parissiene is een look an sich, volgens Cyril Chapuy L'Oréal Paris Global President. "De lippen, de kleur, de expressie - Het geheim schuilt 'm in de details. Een Parissiene zijn gaat ook over het uitdragen van kleur. Haar gewaagde 'extraordinaire' en verleidelijke lippen als symbool van op en top vrouwelijkheid." 


De lipsticks uit de Color Riche l'Extraordinaire lijn geven een intensere kleur dan een traditionele lipstick, zorgen voor een meer sophisticated glans dan een lipgloss en ze bieden voor meer comfort dan een lippenbalsem. 

De Color Riche l'Extraordinaire lijn bestaat uit zeven vrouwelijke tinten en wij testten alle kleuren. Het is de bedoeling dat de lipstick extra dik wordt aangezet voor een dramatisch effect. De lipsticks zijn heerlijk fruitig, voelen zacht aan en hebben een fijn en breed kwastje voor het opbrengen. Zie hieronder hoe de kleuren van Color Riche L'Extraordinaire er op je lippen uitzien.

Color Riche l'Extraordinaire

 

Color Riche Color Riche

  Nude Vibrato | Tangerine Sonato

Color Riche  Color Riche

             Rose Melody | Fuschia Drama                      

Color Riche  Color Riche

RUBY OPERA | Molto Mauve

Color Riche

      Rouge soprano

 

Onze favoriet is de 'Nude Vibrato' of de 'Fuschia Drama' en 'Ruby Opera', omdat wij graag voor uitersten gaan. Óf helemaal neutraal óf een goede knalkleur. Welke is jouw favoriet?


Color Riche l'Extraordinaire is verkrijgbaar voor €15,99 per stuk. 

Deel dit artikel
Back to top