Fashion

ORANGE BABIES

ORANGE BABIES

Vivienne Westwood gaat helemaal voor oranje en roze tinten deze winter. De oogschaduw is mooi 'geblend' rondom de ogen en geeft een nostalgisch tintje met de bijehorende collectie voor deze herfst winter van 2012. De kleine ruitjes en het vele bruin past prachtig bij de neutrale gezichten en de oogpartij die eruit springt. Bij de roze tinten zijn de lippen 'smutzig' en hebben een vleugje kleur. Bij de oranje make-up zijn de lippen omlijnd en mooi ingevuld. Op de wangen kleine 'Pierot' traantjes. Mooi? Of om van te huilen?

SHU UEMURA EN KARL De schattige kleine Mon Shu is voortgekomen uit de samenwerking van Shu Uemura met Karl Lagerfeld. Geïnspireerd op een Japanse manga kwam   duizendpoot Karl tot deze creatie die staat voor een collectie met Japanse invloeden. Rode oogschaduw en valse wimpers in rood en zwart; rood is een symbolische kleur voor Lagerfeld verrteld hij WWD en Shu Uemura heeft dit speciaal voor hem toegevoegd. De collectie gaat bestaan uit twee oog en blush paletten, nagellak met Mon Shu stickers en de valse wimpers hebben een bedeltje. De collectie is te verkrijgen in de UK, USA en online.

DE DUURSTE NAGELLAK OOIT   In 2010 kwam er een flesje nagellak op de markt door Held by Models Own, die 130.000 US dollar moest kosten. De nagellak bestond uit 24 karaats goud en splinters diamant. Azature gaat hier nog even vet overheen. De zwarte nagellak bevat 267 karaat zwarte diamant en moet 250.000 US dollar gaan kosten. Voor degene die het zich niet kunnen veroorloven komt Azature met een 25 dollar versie met slechts een flintertje zwarte diamant. Je moet er wel even voor naar Fred Segal in LA.

Deel dit artikel
Back to top