Fashion

SHADES OF BLUE

SHADES OF BLUE

Met blauwe ogen bedoelen we niet dat je kleurlenzen moet nemen, maar een blauwe eyeliner of oogschaduw. De oogschaduw is misschien een tikje jaren 90, maar dat is anno 2013 dé trend. De ‘eyedo’ is al gespot bij verschillende shows en magazines. Als je kiest voor de blauwe kleur, kies dan voor electric blue of een lichte pasteltint blauw. Combineer de electric blue met zwarte eyeliner en een naturel gezicht. De pastelkleur kun je combineren met een lichtroze blush &lipgloss voor een naturel, maar toch zoet effect. Bron beeld: Pinterest

Sugar Sight zocht twee tinten electric blauw voor je uit: Lancôme en MAC. De oogschaduw van Lancôme heeft een lichte glans en dekt erg goed op de ogen. De oogschaduw heet: Lancôme Ombre Hypnôse Sparkles en kost €27,-. Je shopt hem hier bij De Bijenkorf. De goedkopere electric blue is van MAC. Deze kleur heet Atlantic Blue en kost €17,-. Ook deze oogschaduw is verkrijgbaar bij De Bijenkorf.

Kun je niet kiezen tussen pastel en electric of wil je beide looks uitproberen? Kies dan voor Yves Saint Laurent Ombres 5 Lumières No. 5. Een kleurenpalet met verschillende shades of blue en een highlighter om een mooie look te creëren. Shop hem hier!

Deel dit artikel
Back to top