Wedding

WEDDING STYLE

WEDDING STYLE

Op een bruiloft wil je er natuurlijk op je mooist uitzien, maar een absolute no-go is de bruid overschaduwen. (No-go nummer 2: absoluut geen witte lange jurk) Iemand aan wie je zeker een voorbeeld kunt nemen is Lauren Conrad. Deze beauty ziet er vaak classy uit, alsof ze zo naar een bruiloft gaat. Keep it simple is het motto! Lees onderstaande tips voor de perfecte make-up en hairdo! Bron beeld: Pinterest

Een bruiloft is geen goede gelegenheid voor heavy eye make-up. De kunst is juist om je make-up er zo subtiel mogelijk uit te laten zien. Gebruik daarom kleuren in een natureltint, zo kun je voor de ogen een bronskleurige oogschaduw gebruiken in combinatie met wat mascara, een lichtroze blush voor de wangen en een subtiele lipgloss om het geheel af te maken.

Met het haar daarentegen kun je wel goed uitpakken. Vlechtwerk kan prachtig staan als je jurk simpel is. Heb je een opvallende jurk, bijvoorbeeld met print? Kies dan voor een classy high bun zoals Jennifer Lopez. De long hair beauty's kunnen zich uitleven met de krultang en golvende krullen in het haar maken.

Deel dit artikel
Back to top